EmmaShootsFotograferen is iets waar ik steeds meer ben van gaan houden en ik wil niets liever dan er alleen maar beter in worden. Maar om nu altijd mijn zusje voor de camera te hebben is een beetje eentonig. Juist verschillende mensen vastleggen vind ik ontzettend leuk. Daarom is er de mogelijkheid om bij mij een fotoshoot te laten doen.

LET OP: DEZE PAGINA WORDT NIET MEER BIJGEWERKT. Voor actuele informatie over prijzen e.d., stuur een mailtje naar emmaashoots@gmail.com.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden? Een paar voorbeelden:
Portretshoot

Wat: We nemen uitgebreid de tijd om foto's van jou alleen te maken. Eventueel wil ik voor styliste spelen en we zoeken wat leuke, verschillende locaties op. Wees niet bang dat je awkward bent, dat ben ik ook.
Duur: ongeveer een uur
Prijs: 50 euro exclusief reiskosten

Duoshoot

Wat: op de foto met je beste vriend of vriendin. We kunnen er ook een loveshoot van maken en samen bedenken we de leukste poses.
Duur: ongeveer een uur
Prijs: 70 euro (voor twee personen), exclusief reiskosten

Vriendenshoot

Wat: gezellig met je vriendengroepje op de foto! Lekker gek doen met elkaar en ik ben er om jullie vriendschap vast te leggen. Ook kunnen er afzonderlijke foto's worden gemaakt.
Duur: ongeveer een uur
Prijs: Vanaf 85 euro, excl. reiskosten

Familieshoot

Wat: eindelijk iemand om de hele familie op de foto te zetten! Of als gezinnetje natuurlijk. We bedenken wat leuke poses en ik probeer jullie familieliefde te vangen.
Duur: ongeveer een uur
Prijs: Vanaf 85 euro, excl. reiskosten

Dit zijn natuurlijk maar voorbeelden en voor andere wensen kun je me gewoon een mailtje sturen. Reken op zo'n 15 foto's per shoot en alles wordt nabewerkt en digitaal (of evt. op cd) verzonden. Als je wilt kan ik ze natuurlijk ook onbewerkt verzenden.

Waar wil je die foto's dan gaan maken? Nou, ik woon in Leerdam en ga naar school in Gorinchem, dus in die omgeving komen er geen reiskosten bij. Utrecht bijvoorbeeld is niet heel ver maar dan zullen er wel wat reiskosten bijkomen. En even voor je beeld waar Leerdam dan wel niet ergens ligt dit kaartje.


Aarzel niet en stuur vrijblijvend een mailtje naar emmaashoots@gmail.com voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. See you!

PS. om op de hoogte te blijven van alle foto's die ik maak kun je me volgen op Instagram (klik), maar je kunt natuurlijk ook gewoon even rondkijken.