About

'Geen standaard begin. Géén standaard begin! GEEN STANDAARD BEGIN!' Zo gaat het nu ongeveer in mijn hoofd, waar het meestal een grote warboel is. Welkom, meet the girl behind the blog. Mijn naam staat al te schreeuwen in de blognaam maar er staat niet dat ik al zestien jaar mijn omgeving onveilig maak. Ik kom uit een klein stadje in Zuid-Holland en heb een grote passie voor muziek, mode, fotografie en schrijven. Probleempje is wel dat ik teveel wil doen en kunnen en dat daar meestal niet genoeg tijd voor is. Maar ach, met Tony's Chocolonely, (web)shops en cacti sla ik me er wel doorheen.

In de loop van de tijd is mijn blog anders geworden. Heel in het begin dacht ik dat ik wel over DIY's kon bloggen. Nou, niet dus. Nu is daar fotografie voor in de plaats gekomen, aangevuld met fashion, lifestyle en wat persoonlijk gerelateerde posts. Ik houd in ieder geval wel van variatie, dus het zal elke keer weer een verrassing zijn wat er online komt. Op woensdag en zaterdag probeer ik iets te plaatsen, maar soms lukt dat niet omdat ik mijn blog als een hobby en niet als een verplichting zie.
Als mensen vragen wat je nu aan bloggen hebt antwoord ik altijd maar in de vorm van mijn blogmotto: To blog = to share, to connect, to create, to inspire

Als je nog meer wilt weten kun je me altijd mailen (emmaathings@gmail.com) en ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen als ik aan het schrijven!

Liefs,
Emma