Een allerlaatste terugblik

2.9.17


De vakantie is voorbij. Ruim drie maanden heb ik geen verplichtingen gehad in de vorm van school, en dat was heerlijk. Maar ach, je hebt genoeg andere dingen en op de een of andere manier waren mijn dagen altijd gevuld. Lang niet altijd met bijzondere activiteiten, hoewel de vier dagen in Rome toch echt hoogtepunten waren.

Hier heb je natuurlijk al uitgebreid over kunnen lezen in deze en deze blogpost. Maar soms is het ook gewoon fijn om bewegende beelden te zien van al het imposante. Vandaar deze allerlaatste terugblik in de vorm van een video. Daarna zal ik jullie er niet langer mee vermoeien, beloofd. ;) De video voelt voor mij nogal onaf, maar er ging dus iets mis in het programma waardoor je heel moeilijk verder kon editen (lees: een zwart scherm). Maar ik was al zo ver, dat ik het jammer vond om er niets mee te doen. Heb ik gelijk rebels gedaan tegen mijn perfectionistische trekjes.

Hopelijk vind je 'm leuk om te kijken, ondanks dat ik nooit goed met video's zal worden. Maar dat hoeft ook niet, laat mij maar stilstaande plaatjes schieten en woordjes typen. (De ironie van deze conclusie onder een video...)

Love,
Emma


9 reacties

 1. Wat een leuke video, rome ziet er prachtig uit. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke video! Met ongeveer een maand ga ik ook naar Rome.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je filmpje toch heel erg leuk geworden! Wat is Rome mooooooi (en zeker langs boven af! Waaauw)! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke video heb je ervan gemaakt! Ik ben vorig jaar ook in Rome geweest en ik was ook meteen verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig filmpje, ik hoop dat je hebt genoten x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah Rome is zo mooi! Leuk ook om er filmpjes van te maken, vind dat zelf ook altijd leuk om nog even terug te zien. Leuke muziekjes heb je er ook onder gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk filmpje! Rome is toch zo'n mooie stad. Ik kan zien dat je genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen