Outfit | Not so golden hour

15.8.17


Het gouden uur is ontzettend mooi, maar kan ook erg stressvol zijn. Zo ging ik op een mooie zaterdagavond samen met m'n zusje foto's maken terwijl de zon bijna onderging. Eerst ging zij voor de camera, met een leuk resultaat. Maar toen het mijn beurt was verdween de zon opeens achter een wolk, en kwam daar niet meer vandaan. Doei magische gouden-uur-foto's. Dus hierbij: foto's tijdens het gouden uur met de zon achter een wolk.

Ze zijn alsnog leuk, als je 't mij vraagt. Het gaat dan ook niet alleen om de foto's, maar om het outfitje dat ik aan heb. Kleurrijk en comfortabel, daar houd ik van! Zo'n fijne grote rok met een soepelvallend t-shirt en comfy slippers, geen wonder dat het een favoriet is deze zomer.

Top: Zara
Rok: Monki
Schoenen: H&M
Bandana: Bershka


Is bij jullie het fotograferen tijdens golden hour ook wel eens mis gegaan?

Love,
Emma

9 reacties

 1. Zulke mooie fotos!πŸ‘Œen die outfit is zo leuk, love it 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zulke mooie fotos!πŸ‘Œen die outfit is zo leuk, love it 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh de foto's zijn nog steeds heel mooi! Zo lekker zomers. Liefde voor je rok ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. faaaancy girl! haha zo vaak dat het misgaat of dat we juist te laat zijn. nog steeds hele mooie foto's! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog steeds mooie foto's! En ik vind je slippers zooo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een coooole outfit! Die rok is zo fancy! :) (ik heb zelf nog nooit echt geprobeerd op foto's te nemen tijdens het gouden uur, maar dat lijkt me echt zΓ³ moeilijk!) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is het proberen sowieso waard, want als je geluk hebt zijn de foto's zo mooi! Alsof overal een Valencia filter overheen zit ;)

   Verwijderen
 7. Super leuke outfit! En ik vind het juist leuk dat het geen golden hour is, dat maakt het ook weer bijzonder!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet nog steeds tijdens golden hour foto's gaan maken, dat lijkt me zo mooi! Maar weet niet of ik dat uberhaupt vast kan leggen haha. Balen dat de zon niet meer te voorschijn kwam, maar alsnog hele mooie foto's Emma!!

  BeantwoordenVerwijderen