Win dit gave Casio horloge!

22.7.17


Een van de grootste fabels is dat je opeens denkt tijd te hebben wanneer het vakantie is. Op de een of andere manier vliegen die dagen gewoon om en ondertussen blijft het maar stilletjes op de blog. In de tussentijd ben ik een paar dagen naar Rome geweest (blogposts komen nog, of course) en verder ben ik druk met werk, fotografie, en gewoon van alles en nog wat eigenlijk. Maar nu ben ik er weer, en hoe. Lees snel verder als je benieuwd bent naar een superleuke winactie!

Inderdaad, je kunt dit prachtige Casio horloge winnen. Ikzelf heb deze variant gekozen, maar je kunt 'm bijvoorbeeld ook met zwarte details aan de binnenkant kiezen. Persoonlijk vind ik dit retro model erg gaaf, vooral als je kledingstijl een beetje vintage is past een Casio daar perfect bij.

Een digitaal horloge was wel even wennen, omdat ik altijd analoge horloges gewend was. Maar eigenlijk kun je er veel meer mee. Zo zit er een led lampje bij om de tijd te kunnen zien in het donker, en zelfs een wekker en een timer! Verder kun je zelf kiezen of je de tijd 24 uur wil laten doorlopen, of dat er AM of PM bij de tijd komt te staan. Ik vind het echt een ontzettend leuk en eigenwijs horloge, en het is echt weer eens wat anders!

Maar nu de hamvraag: wat moet je doen om zo'n leuk horloge te winnen? De mensen van horloge.nl zijn zo lief geweest om het horloge beschikbaar te stellen, dus om kans te maken moet je:
- Horloge.nl volgen op Instagram en Facebook
- Mijn blog volgen op Bloglovin' en dit bericht saven/liken
- Mij volgen op Instagram
- Een reactie achterlaten (+ e-mailadres) waarin staat dat je meedoet

(Dit alles in zoverre je deze sociale media hebt.)

Je kunt meedoen tot en met 4 augustus, daarna krijgt de winnaar bericht. Heel veel succes!!

Love,
Emma

8 reacties

 1. Oeeh, wat een supertof horloge zeg, ik maak graag kans! :)

  xx Alex // contact@acoupleblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aw wat leuk zeg, maar ik heb al een horloge en ik gun het dan liever iemand anders! ((:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat gaaf!! Ik doe graag mee :)
  Mn e-mail is minketenberge@hotmail.com
  X Minke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een suuuper leuk ideetje! Ik denk dat ik nog snel een kansje ga wagen, ja!

  mijn emailadres: xlouvette@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Iic doe niet mee, want ik draag eigenlijk nooit een horloge, haha. Maar je maakt hier vast iemand heel blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh superleuk horloge! Ik doe heel graag mee :)

  mijn emailadres: astridthings@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa ik doe graag mee!
  (annelinde.d@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen