Style Saturday | Jorian

24.6.17


Met een lach wacht Jorian me op bij het station. Voor me zie ik een goedgeklede jongeman, klaar om op de foto te gaan. Gelukkig vindt hij het niet erg om in een willekeurige vensterbank te gaan zitten, want dat kan zomaar gebeuren als ik foto's van je maak...

Ik stel mensen altijd de vraag hoe ze hun stijl omschrijven, en die werd uitgebreid beantwoord. 'Mijn stijl is eigenlijk niet te beschrijven omdat ik elke dag wel een ander soort outfit aan heb', aldus Jorian. En dan volgen er termen als classy, casual smart, minimalistisch en zelfs flamboyant. Tja, je werkt in een kledingzaak of niet... Volgens Jorian verandert zijn stijl wel eens, zo had hij tot een paar maanden geleden een hekel aan zwarte, sportieve kleding, maar draagt hij dat af en toe nu zelf.

Soms krijgt Jorian complimenten dat hij er top gestyled uitziet, terwijl hem andere keren weer wordt verteld dat zijn kledingcombinaties er niet uitzien. 'Die mening mogen ze van mij hebben, ik noem het minimalistisch of smart'.Hoe gaaf is dat t-shirt? Ik ben het helemaal eens met de mensen die zijn outfits tof gestyled vinden. :)

Wat vind jij van Jorians outfit en kledingstijl?

Love,
Emma

16 reacties

 1. Ahh wat een toffe stijl! Zo leuk dat je ook gewoon stylish guys bij je style saturday doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice nice! dat shirt is te cool gewoon. leuke plaatjes heb je weer geschoten meid! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt cool dat hij zo z'n eigen stijltje heeft! Zie je niet zo vaak bij jongens, dit is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super leuke kleding stijl! En de foto's zijn echt mooi geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, fijn stijltje heeft ie wel! Haha, zalig dat je mensen doodleuk op een vensterbank laat zitten. ((:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waar vind jij toch die goed geklede jongens?? haha. Dat shirt is tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke stijl zeg!! echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze foto's zo mooi en inderdaad prachtige outfit! Ik hou ook van het idee dat je je stijl niet helemaal kan uitleggen en iedere dag een andere stijl lijkt te hebben door het feit dat je iets totaal anders draagt. Het is het creëren van je eigen stijl wat zo uniek en prachtig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe foto's!! Haha wel leuk met die vensterbank :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n tof artikel! Ik vind zijn outfit helemaal leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's en hele leuke stoere look! Vind het spijkerjasje erg tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk artikel dit! Ziet eruit als een hippe, spontane jongen :). Xx

  BeantwoordenVerwijderen