Outfit | Sporty chic at the beach

3.5.17Vorige week ben ik met de hele familie van m'n moeders kant een nachtje weggeweest. We zaten vlakbij het strand van Castricum dus een strandwandeling kon niet ontbreken. Hoewel het de hele week herfstachtig was, hadden we het getroffen met het mooie weer. Hier een paar snelle outfitfoto's!

Deze outfit is echt een favoriet de laatste tijd, met die mix van sportieve en classy items. Bovendien draag ik opeens heel veel rood en ben ik ook helemaal weg van de ruches trend. Oh, en heb ik het al gehad over m'n glittersokken? Luv.

Top: Pull & Bear
Rok: H&M
Ketting: Beautiful Bijoux
Schoenen: Spartoo
Sokken: H&M

Ik vind het helemaal niet fijn dat het al mei is trouwens... Over een week beginnen de examens al! Hellup. En ja, je hoeft dus (weer, sorry) niet al te veel me te verwachten deze maand. Wish me luck!

Doe jij ook examen dit jaar? Of heb je nog tips? ;)

Love,
Emma

16 reacties

 1. Luv voor deze outfit! Staat je zo goed Em. En aah, het gaat je wel lukken met de examens. Heel erg veel succes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit!! Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi outfitje, rood staat je goed! heeeel veel succes met de examens Emma, je kunt het!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je super veel succes met je examens! Ik ben stiekem een beetje verliefd op je glittersokken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wat een toffe look! Heel mooi. Ik vind je rok echt super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. glittahsss <3 gezellig zo met je familie weg :) i really like your outfit babe!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's :) Die top is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. AHh wat sta je toch weer superleuk op al deze foto's! Zo'n leuke outfit! en love die glittersokjes :) En die examens, YOU CAN DO IT GURL!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit, staat je goed! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hopelijk gaan je examens tot nu toe goed!! Leuke look, lekker sportief en toch girly! Vind je sokjes een heel leuk detail :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhmm dat durf ik niet te zeggen, haha. Maar dankjewel! :)

   Verwijderen
 11. Super leuk! De kleuren in je foto's vind ik heel mooi!

  En succes met je eindexamens! Als tip zou ik geven om heel veel oefenexamens te maken, en alleen na te kijken als je heel zeker bent over je examen! Ik heb vorig jaar examen gedaan en keek vaak na een examen mijn antwoorden na, maar dat zorgde voor een aantal stressmomentjes. Geen aanrader dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja dat is inderdaad een goede tip. Ik vind het juist wel fijn om na te kijken, want soms valt het juist weer mee, zoals bij wiskunde vandaag haha.. En anders hoop je er maar het beste van, je doet er toch niks aan! :')

   Verwijderen