Style Saturday | Alieska

25.3.17Het is alweer veel te lang geleden sinds de laatste Style Saturday online is gekomen. Voor vandaag kon ik gelukkig Alieska strikken om voor de camera te gaan staan. Hiervoor zijn we naar een locatie gegaan die helemaal past bij de kleurige kleding waar Alieska van houdt. Benieuwd naar meer?

Veel kleur dus. Ik vind het dan ook erg leuk dat ze een roze-rood combinatie heeft aangetrokken, want dat zie je de laatste tijd steeds vaker. Van fuchsia met rood ben ik iets minder overtuigd, maar dit zachtroze kleurtje staat erg mooi!

Zelf vindt Alieska haar stijl een beetje rommelig, vrolijk en hippie-achtig. Het is wel lastig om een goede omschrijving te geven: 'Er zijn van die items, die zijn gewoon écht Alieska!'
De reacties die ze op haar kleding krijgt zijn eigenlijk altijd positief. 'Veel mensen vinden het dan leuk maar zouden het zelf nooit durven. Dan hoop ik ook een inspiratie te zijn voor hen.'Dat waren heel wat foto's, maar ik kon echt niet kiezen. Alieska deed het supergoed met poseren!

Draag jij ook veel kleurrijke kleding of juist niet?

Love,
Emma

13 reacties

 1. Wat een toffe kledingstijl zeg! Ik draag echt te weinig kleur vind ik zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een erg toffe kledingstijl heeft ze!
  Bij mij wisselt het erg, de ene dag kan het kleurrijk zijn, terwijl de andere dag mijn outfit bijna alleen maar uit zwart bestaat, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dikke yay voor style saturday en de mooie foto's die jij maakt! En wat heeft ze een leuk jurkje aan, ik wil 'm, haha. :) (oh en ik kon de laatste keren niet op je blog reageren vanaf m'n telefoon, dan plaatste die mijn reactie niet. geen idee of je er iets mee kan, maar just saying. voor nu reageer ik wel gewoon op mijn laptopje.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is weird! Ligt dat er niet aan dat je niet op een goede manier ingelogd bent oid (bij mij is dat namelijk wel zo)? Gotta love Blogger haha ;)

   Verwijderen
 4. Aaaaah Emma, hoe mooi zijn deze foto's?!?! Wil jij je even heeeeeeeel snel gaan aanmelden als fashionfotograaf bij een één of ander chick mode tijdschrift want je hebt echt talent! Ik vind de outfit van Alieska trouwens zo leuk! Ik ben de laatste tijd veel te weinig bezig met kleding, omdat ik tegen mezelf blijf zeggen dat ik "er geen tijd voor heb om er over na te denken", zo stom van me, maar dit soort artikels inspireren me altijd weer om eens even goed in mijn kledingkast te duiken. Ik kan niet wachten tot de volgende "Style-Saturday"! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve complimentjes! En dat van zo'n goede fotografe als jij<3 Ik kan je niet garanderen wanneer er weer een Style Saturday komt hoor, dan moet ik net weer een geschikt persoon weten (en durven te vragen ;)) haha..

   Verwijderen
 5. Zijn hele leuke foto's geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke stijl heeft ze. En mooie foto's maak je! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ik ben dol op hippie-achtige, rommelige kledingstijlen! :) Superleuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een toffe outfit en foto's! Ik vind het dungaree rokje super leuk, en de schoenen zijn ook om verliefd op te worden :) Goeie match!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze serie is zo leuk Emma! Ik vind het zo leuk om verschillende stylen te zien van mensen. En je kan zo mooi fotograferen, echt! Je hebt ontzettend veel talent Emma en al je foto's zijn super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toffe foto's! Ze heeft inderdaad een leuke stijl. De kleuren roze en rood heeft ze echt mooi gecombineerd!! "Style Saturday" is echt een leuk idee, ik kijk al uit naar de volgende! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat truitje en overal achtig jurkje staan echt goed! Love deze kleurtjes. Good job again Emmmm <3

  BeantwoordenVerwijderen