Outfit | When the sun's gone but you still try to shine

1.3.17


Uh.. Hoi? Ken je me nog na anderhalve maand geen blogs geplaatst te hebben? Ik voel me wel schuldig hoor, maar ik heb het excuus erg druk te zijn geweest met school (lees: pws en tentamens) en werk. Nu is het gelukkig vakantie dus haalde ik afgelopen maandag mijn camera onder het stof vandaan om 'm mee te slepen naar Rotterdam.

Daar had ik weer eens afgesproken met Laura, eigenlijk naar aanleiding van een afspraakje dat we met José zouden hebben. Daar omheen was dus nog genoeg tijd om een beetje te winkelen en foto's te maken, of tenminste een poging tot... Het weer zat niet echt mee, grauw en regenachtig, waardoor het wel leek af te stemmen op m'n outfit. Daar zit namelijk ook niet zoveel kleur in, behalve m'n schoenen die een roze/bruin kleurtje hebben. Ik vind het leuk om die er dan ook lekker uit te laten springen. Al met al is mijn outfit dus een beetje skater-achtig, hoewel een fluwelen bomberjasje het geheel wat chiquer maakt. Het geheel is dan ook precies zoals ik het mooi vind!

Top: Zara
Bomber: New Look
Rokje: H&M
Flannel: H&M
Schoenen: Spartoo.nl


Hoe is het met jullie gegaan in de tijd dat ik afwezig ben geweest?

Love,
Emma


In samenwerking met Spartoo

21 reacties

 1. Wat een onwijs leuke outfit, en maak je niet druk over het afwezig zijn! :) Geeft niets! :). - Het fluwelen bomberjacket vind ik supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit guuurl! En een dikke YAY voor dat je weer een blog publiceert, ik heb ze gemist. <3 Die laatste foto is echt heel mooi, trouwens. Pretty you!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héé, ja, I know you. Zag ik je niet langslopen in de trein ofzo? Ghagha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De schoenen die je draagt zijn zo leuk! Ik wil al een hele tijd creepers / platform schoenen, en ben nog steeds opzoek. Sowieso komen ze binnenkort op m'n blog als ik weer een wishlist laat zien ;) Ik vind de rest van je outfit trouwens ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah ik ben echt verliefd op je schoenen! Die laatste foto van je vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh! Hoe mooi zijn deze foto's wel niet Emma?? Je straalt! Vooral die laatste, oh, ik heb nog iemand zo blij zien kijken naar een kopje, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh je schoenen zijn zo leeeeuk! Me is in luf. De foto's zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Joee je bent er weer! No worries :) En wat een schattig armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je weer terug bent! Je schoenen zijn ook wel echt heel erg leuk, ben echt weg van die hoge zolen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke stoere outfit! Echt een typische Emma outfit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer he om weinig tijd voor je blog te hebben? Ik heb er ook een beetje last van, maar je niet schuldig voelen hoor!! (al snap ik het ook wel weer, ik heb dat ook als ik een tijdje niet blog) Die laatste foto is zo mooi en toffe outfit! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een erg toffe outfit! Bij mij was/is het ook erg druk momenteel want ja,school he. Beetje jammer dat ik nauwelijks tijd overhoud voor het bloggen, want dat is toch wel het geen wat me gelukkig maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie outfit! Leuke foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke outfit en foto's, het staat je goed! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke outfit, super pretty!! En wat een mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw prachtig! Je hebt zo'n leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen