Dit is Harry

16.1.17


'Hoi, ik ben Harry en ik sta sinds kort bij Emma op haar neus. Zij is gevallen voor mijn lieftallige chocoladekleur en metalen neusbrug, waardoor ik zo'n leuke retro uitstraling heb. Ik hoop Emma nog heel lang trouwe dienst te bewijzen en als het aan haar ligt zal dat ook gebeuren, nou doei!'

Zo, Harry heeft z'n shine momentje even gepakt, maar wees niet bang want nu neem ik het stokje weer over. Voor het geval je het nog niet door had: Harry is mijn nieuwe bril. Gekregen van Polette, een internationale online opticien. Ik ga al elf jaar met een bril door het leven en ik weet dan ook dat die niet altijd even goedkoop zijn. Een paar jaar geleden wilde de oprichter van Polette hier een einde aan maken. Omdat ze de enige partij tussen fabriek en klant zijn, zijn Polettes brillen super betaalbaar zonder aan de kwaliteit af te doen. Klinkt goed, en dat is het ook.

Ja maar, online brillen kopen is toch niet ideaal? Jawel, het lukt prima omdat overal de maten bijstaan dus die kun je vergelijken met je huidige bril. Bovendien heeft Polette fysieke winkels geopend in Amsterdam en Utrecht, waar je naar hartelust brillen kunt passen. Het bestelproces liep heel vloeiend, binnen een paar weken lag de bril al op de mat.

Hieronder zie je hoe 'ie staat: zit als gegoten toch? Toegegeven, hij lijkt wel wat op mijn vorige bril, maar heeft een iets rondere bovenkant en ook de neusbrug is anders. Ik ben er in elk geval erg blij mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe bril?

Love,
Emma

In samenwerking met Polette

26 reacties

 1. Staat je superleuk! Hele gave bril ook! Met al die leuke brillen op het moment vind ik het bijna jammer dat ik geen bril nodig heb hihi :) Zo leuk die foto waar je door je bril hebt gefotografeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil dit graag nog eens proberen, ik vind de brillen van Polette zo mooi! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een perfecte bril voor op jouw neus. Harry, je kan ermee door! Tot snel, joe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harry is echt prachtig jullie vromen een goed koppel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, Harry is wel pretty zeg! Zie 'm shinen dan. Even zonder gekheid, staat je goed Em! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke bril! Polette herft zoveel leuke brillen dat ik get haast jammer vindt dat ik 'goede' ogen heb, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh wat staat hij je toch leuk! Heb zelf de e-polette en ik ben er echt tevreden over :). En we hebben hetzelfde hoesje! Veel plezier nog met Harry ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Ze hebben zulke mooi brillen daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel leuk uit! Ook het brillenhoesje vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schrijf je ook onwijs leuk! De bril ziet er gaaf uit, en staat je ook zeker goed. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je nieuwe bril is zo gaaf! Mij lijkt online een bril bestellen altijd zo lastig, maar op meerdere blogs lees ik dat het juist heel makkelijk gaat inderdaad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah, die staat je echt zot leuk Emma! (Hoeveel brillen heb je ondertussen al bij elkaar verzameld?)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, wat een super mooie bril! Ik vind de brillen van polette echt heel erg mooi, maar dat pricipe van dat online bestellen vind ik zo vreemd... Hij staat je echt heel erg mooi trouwens, misschien moet ik dat ook eens gaan proberen :) Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind Harry leuk! En zoals Britt vraagt: hoeveel brillen heb je eigenlijk? (zit daar een nieuw artikeltje in?;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig dat jullie dat vragen! Dit zijn er namelijk maar twee, mijn vorige en deze, waarvan ik mijn vorige meer als 'reserve' houd. Maar ik vind brillen wel heel leuk, dus wie weet verzamel ik nog wel eens een echte stash haha.

   Verwijderen
 15. Leuke bril heb je gekozen, Harry staat je goed! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een toffe bril! De bril staat je ook echt ontzettend goed zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuke bril!! Heel moooi, die chocolade kleur! :)
  x Tess

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh deze staat je zo goed Emma!! Mooi montuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aaah de bril staat je zo mooi! Polette heeft zulke mooie monturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. heel leuke bril! Harry is echt geweldig :))

  BeantwoordenVerwijderen