Details create the big picture

7.1.17'Ik fotografeer te weinig.' Herkenbaar? Om deze reden was ik op zoek naar een klein, simpel fotografie projectje en kwam ik een tip tegen om een week lang detailfoto's te maken. Dat heb ik dus gedaan, die eerste week van de kerstvakantie. Ik ga er geen hele verhalen bij ophangen, het draait puur om de foto's. Het verhaal mag je er zelf bij bedenken, want: details create the big picture!Ik heb niet alle foto's geplaatst, omdat de blogpost anders veel te lang zou worden.  Ik vond het in ieder geval erg leuk om zo'n soort projectje te doen, omdat je zo veel sneller de camera ergens bij pakt. Op naar een volgend projectje!

Heb jij wel eens een fotografieprojectje gedaan?

Love,
Emma

PS. Die foto's willen nooit recht onder elkaar gaan staan en ik haat dat. In de html is niets bijzonders te zien dus ik heb geen flauw idee waar het aan ligt!

22 reacties

 1. Fijne foto's Em! Heerlijk om naar te kijken. Dat met die foto's had ik ook vaak in blogger, zo irritant. Bij mij hielp het soms on de foto's opnieuw in een artikel te plaatsen..Luv!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa die Bloggerstruggles ook.. Maar ik heb (nog) geen moed om over te stappen, haha. Oké thanks, wie weet helpt het! X

   Verwijderen
  2. Wanneer je ooit wel de moed hebt, geef je maar een gil. Dan help ik je wel! <3

   Verwijderen
 2. Superleuk om te zien! Ze zijn mooi geworden allemaal. Ik zou ook eens zo'n projectje moeten doen, alleen al zodat ik meer m'n camera erbij pak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een leuk projectje! De foto's zijn echt mooi geworden! Ik ben niet echt een grote held met html ofzo maar misschien staan ze niet recht onder elkaar omdat de ene op bvb 'groot' staat en de ander op 'ware grote' of de een links en de ander midden ofzo? of denk ik nu te makkelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ja ik heb ook al zitten kijken, maar ze staan allemaal op origineel en links uitgelijnd als het goed is... Dan nog doen ze vreemd, haha. Maar bedankt voor het meedenken! X

   Verwijderen
 4. Oooh, slim idee om zo'n fotografieprojectje te doen! (: Moet ik ooit ook maar eens gaan doen. Er zijn zot leuke fotootjes uitgekomen! (Magisch om te zien of niet, zo'n bevroren spinnenweb? (: ) Oei ik zou het ook niet weten hoe het komt maar ik had hetzelfde idee als wat Arjanne hierboven al zei!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk projectje, en jeetje, wat heb je een mooie, bijzondere foto's gemaakt. Die foto van je laptop bijvoorbeeld is echt vreemd, maar op een coole manier. En die van de bevroren natuur zijn ook echt mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heel mooi allemaal, die appeltjes in de zon en sneeuw zijn mn favo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof dit! In het begin was ik ook helemaal gek van details omdat je dan zo'n mooie scherptediepte en bokeh ziet. Met de sneeuw zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dit projectje Klopt het ook dat niet alle tekst helemaal zichtbaar is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, bij mij niet in elk geval. Ik heb gewoon geen tekst bij/onder de foto's geplaatst, dus vandaar misschien! X

   Verwijderen
 9. Ohhhh wat heb je een mooie foto's gemaakt zeg! Die portretten en foto's buiten zijn prachtig. Superleuk projectje! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk deze foto's, en vooral leuk dat we zelf een verhaaltje bij je foto's mogen verzinnen. Dan blijf je toch nog langer naar de foto's kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Die foto van het spinnenweb is zo gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehh wat een leuk idee, dit projectje! Dit ga ik ook uitproberen, denk ik, want ik fotografeer eigenlijk ook een beetje weinig. Ik volg nu ook een online fotografie cursus en hoop op die manier ook meer met fotografie bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk, zo'n projectje! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik deed vroeger altijd mee met het 365 dagen of 52 weken project. Dan maakte je of iedere dag een foto of iedere week en die plaatste je op je blog. Long time ago haha. Maar anyways super mooie foto's, vooral de close-up van het boek en de appels(?), prachtige kleuren ook!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie foto's!! Wat een tof idee om dit een week lang te doen zo. Het is grappig dat er een heel verhaal uit komt door deze foto's. Mooi, al die winterse dingetjes.
  Lovee,
  x Tess

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, super leuk zo'n fotoprojectje! (Hihi, die chockers op de bovenste foto, die heb ik ook! Ze zijn zooo fijn!) Ik vind het zo leuk om het een en het ander te doen met mijn camera en daar een projectje van te maken, dus ik geef het een zeker 'jay!!'. Liefs! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen