Outfit | Flared sleeves

7.12.16
En, hebben jullie al een wintergevoel na al die koude dagen? Ik wel hoor, ook al is het officieel nog herfst. December is weer aangebroken en brengt veel drukte met zich mee, om maar niet in het minst te spreken over De Tentamenweek. Zucht. December is ook de maand waarin ik alweer 17 hoop te worden. Time flies! Maar goed, ik klets weer te veel (zoals gewoonlijk).

Het was weer een aardig tijdje geleden dat ik een outfit online had gezet, dus bij deze. Helemaal kleurloos, wat ik totaal niet gewend ben, en dus lekker winters. Naast een top met uitlopende mouwen heb ik een grijs fluwelen rok aan en een soort jas zonder mouwen. Ik vind het erg leuk!


Nadeeltje is wel het foto's maken in deze kou... Bibberend sta je daar zo kort mogelijk te poseren om vervolgens de volgende dag verkouden te zijn. En ik heb nog wel een kerstuitvoering morgen (= donderdag), wat niet echt handig is, maar ja.

Top: Zara
Blazer/jas: New Look
Rok: Missguided (Zalando)
Schoenen: Primark
Choker: Ebay
Wat vind jij van de flared sleeves?

Love,
Emma

14 reacties

 1. Annemarieke de Jager7 december 2016 om 20:36

  Wat ben je toch ook een prachtig mens!! met een superleuke kledingstijl en mooie foto's. alleen maar liefde!<3 hele mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh Em, wat staat je dit leuk! Die top is echt niks voor mij, maar vind 'm bij jou echt tof. En je staat zo mooi op de foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat je goed, heel stijlvol. Het zou mij waarschijnlijk tuttig staan maar ik vind het zo tof dat ik het vast een keer per ongeluk koop :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh, toffe look hoor! En succes met de opvoering! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe rok zeg, zoiets zie je niet zo vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die top is zo leuk! Zelf zou ik niet weten of ik er mee zou staan maar ik vind het altijd mooi als iemand anders flared sleeves draagt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, dat staat je! En flared sleeves (zo heet het dus, haha) staan je echt goed! Ik twijfel nog steeds of ik ook een exemplaartje zou aanschaffen of niet, strugglesss.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh die flared sleeves staan je heel mooi Emma! Oh dat zou inderdaad wel koud zijn om zo buiten te poseren, maar de foto's zijn prachtig! En over de tentamenweek gesproken, heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die rok, ahh. Alles wat "velvett" is kan er wel in bij mij. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig lookje! Ik vind alles mooi, maar die rok is echt fantastisch!! X

  BeantwoordenVerwijderen