De mooiste fotografie op Instagram #7

26.11.16

Het is weer tijd voor een vervolg op deze serie, na maanden geen fotografie op Instagram te hebben gedeeld. In die tijd heb ik weer heel wat gave accounts ontdekt, waar ik nu een aantal van wil delen. Zet die 'volg' knop maar vast aan. ;)Deze foto's zijn echt geweldig. Stuk voor stuk plaatjes om lang naar te staren en over te dromen. James maakt zijn foto's op allerlei verschillende plekken en toch passen ze perfect bij elkaar, zo knap! Hij fotografeert vooral destination weddings, dus ehm.. a girl can dream, right?


Ik weet niet wat voor apparatuur Andre gebruikt, maar zijn foto's zijn haarscherp en zo levendig van kleur! Ik vind dit een perfect account om inspiratie op te doen voor m'n eigen fotografie, ook al ligt zijn niveau een miljoen keer hoger.

@HIER_IST_OBEN
Toen ik dit account tegenkwam was ik gelijk gefascineerd. Allerlei verschillende ruimtes die allemaal op een bijzonder mooie wijze vastgelegd zijn - gewoon, met een smartphone (!!). De ruimtes zijn allemaal zo gaaf ook, vaak zijn ze iets vervallen zodat er echt een verhaal achter zit.

@SHARMEEN.C
Ik heb altijd een zwak voor double exposure en bokeh, en laat dit account nu net de perfecte combinatie tussen die twee zijn. Sharmeen creëert de mooiste plaatjes met lichtjes, zonsondergangen en warme kleuren. Echt een must follow!

@PHVTVRE
Lange tijd wist ik niet wat Etniks gebruikersnaam inhield, tot hij een keer zei dat het geïnspireerd was op het woord 'future'. Maar dat terzijde. Hij heeft een onwijs mooie feed met blauwgrijstinten en elke foto is een kunstwerk op zich. Etnik heeft een erg creatieve kijk op alles en dat vind ik erg inspirerend!

En, weer wat inspiratie opgedaan? :)

Love,
Emma

21 reacties

 1. Wat een geweldige accounts. Vooral de foto's van SHARMEEN.C vind ik echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zitten inderdaad hele leuke tussen zeg! En ik kende ze allemaal nog niet ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ist oben, OMG, perfecte urbex account ever, ofzo. Da's toch echt onmogelijk dat alles met zijn mobiel is getrokken, huh?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allemaal best wel (HEEL ERG!!!!) gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mensenkinderen, hoe doen ze dat toch?!!! Alles past ook zó goed bij elkaar. I CRY.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave foto's! Ben meteen even gaan kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wooow, die foto's met zulke mooie warme kleuren van sharmeen zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh hiervan kende ik er nog geen 1 en dat terwijl ik al zoveel fotografisch-getalenteerde mensen op instagram volg, haha, zooooveel mooie plaatjes op Insta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw kei mooi, echt waar. Ik vind het zo fijn om te zien welke invloed sociale media heeft op zoveel mensen. Fotografie geraakt veel sneller verspreid en ik moet zeggen dat je echt wel heel erg mooie accounts hebt gekozen!

  -xo Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @PHVTVRE volg ik ook! Hij is zo inspirerend. Als je fan bent van lichtjes moet je zeker ook eens een kijkje nemen op @brandowoelfel zijn account. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa die volg ik allang haha, zo knap hoe hij elke foto op elkaar afstemt en al die lichtjes zijn echt geweldig!

   Verwijderen
 11. Ahh zulke fijne accounts! @PHVTVRE volg ik al lang (maar heeuj, ik wist nog helemaal niet waar niet naam vandaan kwam)(ik vroeg het me ook al laaaang af :), hij heeft zo'n prachtig account!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow! Zulke mooie foto's allemaal! Geen van deze accounts volg ik, maar @PHVTVRE ga ik onmiddellijk volgen! Zo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie accounts! Je hebt zoveel mooie accounts om inspiratie op te doen op insta :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, super mooi! Ga ze gelijk even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh wauw, wat een mooie accounts zeg! Ik ga een aantal zeker even bekijken! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw! Deze accounts zijn super mooi. Ik ga er sowieso twee van volgen, want die foto's zijn echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super mooie accounts! Ik ga er zeker een paar van volgen! Super leuk, en bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen