Een video van mijn vakantie

8.8.16

Zoals veel van jullie weten zat ik afgelopen week in Cochem, Duitsland, om daar vakantie te vieren. Vorig jaar was ik hier ook en daar had ik toen een blogpost van gemaakt met veel foto's en tekst *klik* maar dit jaar wilde ik het eens anders doen.

Tadaaa, een video. Mijn allereerste welteverstaan, dus alles is lekker amateuristisch. Desondanks vind ik 'm nog best leuk geworden. Het is niet echt een vlog maar meer wat sfeerbeelden die de juiste vibes overbrengen. (Waarom kan ik geen normale thumbnail toevoegen trouwens?) Veel kijkplezier!


Love,
Emma

14 reacties

 1. Wat leuk! Ik ben daar ook een keer geweest. Super mooie omgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuk om te zien die sfeerbeelden! Soms vergeet ik echt dat Duitslands zo ongelooflijk mooi is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vriend was daar onlangs, en nu wil hij met mij een keertje terug gaan. Het ziet er wel super mooi uit. Leuk gedaan ook met zo'n fimpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je filmpje is absoluuuuut niet amateuristisch hoor! Ik vind 'm juist echt heeel erg goed gelukt, en ik word er spontaan vrolijk van :)! Duitsland kan echt heel mooi zijn! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay Em, wat een fijne video zeg! Heerlijke vibe, luv it. Oh ik weet wel hoe je een normale thumbnail in moet stellen, ik app je wel even! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke video! Zo leuk gemonteerd ook

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je video is echt superleuk! Wat is het daar mooi. Duitsland staat echt vanboven op m'n lijstje om er eens op vakantie te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Zulke filmpjes zijn altijd zo fijn om weer eens terug te kijken op je vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw Emma, wat mooi! Vorig heb ik ook m'n hele vakantie gefilmd maar ben ik nooit aan het editten toe gekomen. Dit jaar doe ik het écht. Bedankt voor de inspiratie ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woow, kei leuk geflimd! Ziet er super gaaf uit!

  Liefs Rianne
  www.rannies.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is echt kei leuk gedaan om zo af en toe wat geluiden van op dat moment zelf ertussen te mixen! Ik vond dit echt al kei goed voor eerste video (want serieus, bekijk de mijne even en je snapt vast wel wat ik bedoel, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. toffe video!
  die attractie bij 2;40 ziet er zo tof uit.
  ziet eruit als een fijne vakantie :)

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen