Outfit | Amazing, not ordinary

16.7.16'Jaa dit is echt heel mooi! Oh, m'n SD-kaart zit vol, dan maar eentje verwijderen want dit is echt heel mooi. Je moet even zo blijven staan.' Voor me staat Klaske met een camera tegen haar gezicht geplakt. Ik kijk lachend in de lens terwijl bovenstaande foto wordt gemaakt.


Klaske en ik waren weer eens herenigd. Dit keer kwam ik naar het o zo mooie Kampen, waar we ongegeneerd bloggersgedrag vertoonden. Om het plaatje compleet te maken liet Anna-Louise zich ook nog eventjes zien, maar ze moest helaas snel weer weg om te lessen. (Klik even op haar naam om op haar YouTube-kanaal te komen, echt een aanrader!<3)

Maar goed, ik kan nu wel uitgebreid verhalen gaan vertellen over de regen en hoe we ondanks dat toch foto's gingen maken, over de gezelligheid en over onze liefde voor bloemige foto's, maar dat ga ik niet doen. Ik wil alleen nog even zeggen hoe leuk ik dit bloesje vind. Aan de ene kant is 'ie een beetje preppy maar dan zitten er toffe patches op die het net wat stoerder maken. (De titel van deze post is terug te vinden op een van de patches ;)) Ik vind 'm zo leuk dat ik ook de lichtblauw-met-witte-streepjesvariant heb. Maar kijk lekker mee naar de foto's!

Bloesje: Zara
Rok: H&M
(Regen)jas: America Today
Schoenen: H&M


Ben je wel eens in Kampen geweest?

Love,
Emma

20 reacties

 1. Oeh Emma die outfit is leukkk! Ik houd wel van dat gemixte stijltje in je blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie je er leuk uit! Die blouse en die jas <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de combi van je outfit echt heel leuk! Je lach maakt het helemaal af, haha. Ben nog nooit in Kampen geweest. Is het een beetje leuk daar?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh prachtige foto's! En je regenjas is zooo leuk! Net als je blouse/top! Echt een leuk stijltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh prachtige foto's! En je regenjas, ZO LEEUK! Net als je shirtje/blouse/top :) Inderdaad beetje preppy maar ook stoer, heel fijn stijltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat is dat blousje leuk! De foto's zijn ook ontzettend mooi geworden, as always (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die regenjas is echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's! Die regenjas is zooo leuk ♡. Kampen is mooi hรจ?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je blousje is inderdaad leuk, maar ik ben vooral fan van je jas, zo tof! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supermooie outfit! Je jas is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad een hele leuke top! Foto's zijn ook mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik ben vroeger ooit op kamp in kampen geweest,
  dat was super leuk! maar ik weet niks meer van het centrum ofzo.
  leuk shirt!

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit, tof rokje en schoentjes! Mooi die bloemfoto's. Leuk om zo een dagje naar een stad te gaan waar je normaal nooit komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben nog nooit in Kampen geweest, maar 't ziet er wel heel leuk en gezellig uit! Echt hele mooie foto's. Zoveel liefde voor je blouse! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat fet lief! Ik vond 't ook echt gezellig en veel te kort, we moeten echt een keer 'goed' afspreken! :)

  BeantwoordenVerwijderen