Ik leef weer/nog

4.7.16


Even een klein berichtje om te laten weten dat ik er nog ben. Afgelopen weken waren niet bepaald fijn, ik geloof niet dat ik ooit zo hard heb geleerd en de resultaten vielen nog niet eens altijd mee. Anyway, ik ben toch ruimschoots over naar vwo 6 en voor nu is het enige waar ik aan hoef te denken VAKANTIE!

Vrijdag had ik nog twee tentamens en daarna moest ik gelijk door voor een fotoshoot van een hele grote, gezellige familie. Vervolgens sprak ik met vriendinnen af in de stad om de vakantie in te luiden bij ons favoriete koffietentje. Hoera voor caramel macchiato en karamel-zeezout brownies (ja ik ben een zoetekauw). Die avond nog even oppassen en genieten van het feit dat ik gewoon niets voor school hoefde te doen.


Zaterdag heb ik eerst uitgeslapen tot een uur of 9 en een beetje rustig aan gedaan. 's Middags ging ik even naar een uitvoering van het jongenskoor waar m'n broertje op zit en daarna vertrokken we richting m'n oom en tante die 12,5 jaar getrouwd waren. Daar hebben we heerlijk gebarbecued en lekker met iedereen bijgekletst.

Nu is het maandagmiddag en ik heb nog vrij weinig uitgevoerd vandaag, afgezien van het volstoppen van virtuele winkelmandjes. Vanavond ga ik nog een taartje eten bij een vriendin voor haar diploma en verder laat ik alles maar een beetje op me af komen.

Ik heb wel wat plannen voor de komende weken, maar ook niet te veel omdat ik dat niet fijn vind, spontane acties zijn de leukste! We gaan nog een weekje op vakantie en ik denk dat ik een tienertoer ga bestellen. Ook wil ik veel gaan lezen en m'n PWS moet ook de nodige aandacht krijgen. Aan het eind van de vakantie ga ik nog een of twee weken bessen plukken, voor niets gaat de zon op.

Ik brei maar weer een eind aan m'n gebrabbel, deze vakantie komt er vast betere content aan dan dit! ;)

Heb jij al vakantie en wat zijn je plannen?

Love,
Emma

18 reacties

 1. Fijn dat je over bent! Geniet van je vakantie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je nu vakantie hebt! Geniet er ten volle van (want voor je het weet is school er al weer), maar laten we daar nog even niet aan denken en gewoon genieten,haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben de hele tijd aan het denken: moet ik nog niet iets voor school gaan doen? Maar dan besef ik me dat ik voorlopig dus even rustig aan kan doen. Heeeeeerrrrllliiijjjkkkk En tienertoeren is heel leuk, dus zeker gaan doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo jaloers op dat hele tienertour gebeuren dat bestaat in Nederland. (Waarom hebben ze zoiets niet in België?) Ben blij om nog wat van je te horen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah inderdaad balen dat ze dat niet hebben in België! Fijne vakantie in ieder geval<3

   Verwijderen
 5. Heerlijk, geniet van je vakantie! Ik ga ook tienertouren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben van plan om van alles en nog wat te gaan doen moet alleen nog even de tijd zien te vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yas Em, zo fijn dat je vakantie hebt! 💙 Lekker he, dat school gewoon even helemaal over is en dat je gewoon niets hoeft te doen. Leuke plannen heb je, tienertour is heel gaaf, als ik geld heb doe ik het misschien ook wel. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh vakantie is zo heerlijk, gewoon geen school & lekker niets doen! Geniet van je vakantie he!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je over bent naar je volgende jaar! Heerlijk dat je nu vakantie hebt, geniet ervan. ❤ Oeh, en ik vind de tienertour ook zo leuk. Ben in ieder geval ook van plan dat te gaan doen deze zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Topper! Nu lekker genieten van je vakantie! Leuk bessen plukken!! Fijne vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat onwijs druk! maar wat lijkt het mij fijn om te weten dat je nu rust hebt..
  eindelijk vakantie! en een tienertour is altijd leuk

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat fijn voor je dat je over bent naar de 6e!
  Geniet van je vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja ik heb ook een jongerentoer gedaan! Volgens mij hebben ze een nieuwe naam nu: jongerentoer ipv tienertoer als ik het goed heb. Echt leuk! En wat ga je ookal weer doen met pws? Geniet van je vakantie!! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat zou best kunnen inderdaad! Ik geloof niet dat ik dat al gezegd had, maar die gaat dus over de vraag of het inzetten van native speakers op de basisschool resultaat heeft. Ik doe 'm in het Engels dus dat is helemaal leuk ;)

   Verwijderen
 14. Gefeliciteerd! Geniet van je vakantie en maak maar heeeeel veel foto's want ze zijn altijd prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Spontane dingen in de vakantie zijn inderdaad het leukste :) geniet ervan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geniet van je vakantieee! En zoals Andrea zegt, neem maar overal je fototoestel mee naartoe hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen