De mooiste fotografie op Instagram #6

9.7.16


Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een aantal inspirerende fotografieaccounts heb gedeeld, maar ik ben weer terug met mooiere fotografie dan ooit. Echt, ik kan niet wachten om deze accounts met jullie te delen.
@DANIELDEKIND
Als eerste een jonge Belgische fotograaf met ontzettend veel talent. Zie die kleuren dan, zo mooi! Die foto met de hairflip, midden links, is echt geweldig. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik groot fan ben van zijn manier van fotograferen en bewerken.
@SHABON
Shabon komt uit Japan en toen ik haar foto's zag was ik op slag verliefd. Ze heeft een prachtige feed in alle tinten blauw vol met dromerige foto's. De foto rechts onderin is mijn favoriet, waanzinnig mooi!@BRYANADAMC
Ik vind het zo knap hoe Bryan Adam met licht speelt en alles op precies het juiste moment vastlegt. Elke foto is een kunstwerk op zich, een genot om naar te kijken!@TIMOMENT
Timo heeft echt een uniek account, zijn foto's zijn heel minimalistisch maar nooit saai. Tenminste, ik vind zijn foto's stuk voor stuk prachtig en ik weet zeker dat veel van jullie dat ook zullen vinden.@NEEHEHE
Het begint me op te vallen dat er zoveel goede fotografen uit Duitsland komen. Zo ook Neele, die supermooie foto's maakt met veel kleur en bloemen. Als je van deze foto's niet vrolijk wordt, weet ik het ook niet meer.

Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

Love,
Emma

13 reacties

 1. Wauw, hier zitten inderdaad gave account tussen! Thanks for sharing Emma ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowie, die feed van Shabon, kei mooi! (Lijkt me wel lastig om altijd een blauwe tint in elke foto verwerkt te krijgen, haha, ik ben daar dus veel te tam voor, haha.) EN yay, Belgische talent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, zulke mooie foto's! Vind de feed van Danieldekind echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw al die accounts! Hoe vind je toch altijd van zulke prachtige accounts? Wat een talentjes allemaal, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Luv voor dit soort posts, e weet altijd zulke toffe accounts te vinden! Oh en over Bryan Adam, ik volgde hem ook al een tijdje en ik ben het zo met je eens, hij maakt écht pareltjes! De andere accounts ga ik nu volgen :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh wauwie! Die eerste kende ik al maar de rest nog niet! Ohhh wat zijn Timo's foto's gaaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's zeg heel mooi! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Braynadamc volg ik ook, prachtige foto's maakt hij. Ik ga gewoon iedereen toevoegen van je lijstje, accounts om van weg te dromen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat super mooi! Ik kende deze allemaal nog niet. Ik ga er een paar eens even beter bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nummer 3 en vier zijn mij favoriet!
  Ik ga ze zeker opzoeken. bedankt voor
  de tips!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk kom te zien dat al die fotografen zo'n eigen stijl foto's hebben! En inderdaad, daar ben Ik ook achter gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen