T w o y e a r s

4.5.16Met een schok kwam ik vorige week tot de ontdekking dat het al bijna mei was. En mei betekent een blogverjaardag, 3 mei om precies te zijn. Al twee jaar in blogland. Wow.


Aan de ene kant weet ik nog als de dag van gisteren hoe ik op de knop 'nieuw blog' klikte, om vervolgens aan mijn eigen plekje internet te gaan werken. Aan de andere kant kan ik me niet meer voorstellen hoe het is om geen blog te hebben en reageer ik net zo goed op 'Things' als op 'Emma'. (Ja er zijn mensen die me 'Things' noemen, don't ask.)


Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik moet schrijven, net zoals ik niet zo goed wist wat voor foto's ik moest maken. Ik kan geen fancy filmpjes of tekeningen maken, alleen maar wat foto's met ruis, een veel te blij hoofd, een random slinger en een vel papier. Desondanks kun je hopelijk een beetje merken hoe blij ik ben met jullie allemaal. Hoe blij ik ben om de leukste mensen te mogen leren kennen door een simpel plekje op internet. Om het maar niet te hebben over de ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt. Door mijn blog ben ik van een awkward, verlegen meisje gegroeid naar iemand vol passie en ambitie (maar ik ben nog net zo awkward).
Oké mooi verhaal Emma, wanneer trakteer je eens een keer? Ik volg je al anderhalf jaar en nooit een bedankje? Tss.. Ja ho, stop, al die anderhalf jaar ben ik van plan eens een giveaway te organiseren. Echt. Maar ik vergeet het elke keer weer en voordat ik het weet is het dan weer mei en dan verschijn ik weer op je beeldscherm met slingers, maar zonder taart. Daarom nu alvast een virtueel taartje en pizza en ik beloof hierbij dat die winactie er gaat komen. Ooit.

Duizend keer dankjewel voor al jullie liefde de afgelopen twee jaar!

♡♡♡ Emma

21 reacties

 1. Wauw, gefeliciteerd!! Wat lang alweer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowie, 2 jaar al! Gefeliciteerd Emma, dat er nog maar veel mogen bijkomen hihi :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Je foto's zijn leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 2 jaar, dat is nogal wat. Ik volg je niet vanaf het hele begin maar vanaf dat ik je volg vind ik je blog echt heel erg tof! Net als al deze fotootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay Emma, al twee jaar! Gefeliciteerd! Ik volg je blog nu denk ik zo'n anderhalf jaar en het is zo leuk om te zien hoe je bent gegroeid. En zonder jouw blog kenden wij elkaar niet eens, woah. Blij dat je begonnen bent met bloggen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Die foto's zijn trouwens echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Congrats! Die foto's zijn zo vrolijk, haha. Leuke blog! <3
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De tijd gaat snel he! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. GEFELICITEERD!!! Lekker, ook al 2 jaar aangetikt. Op naar de volgende dan maar he. Haha, ik vind de fotos zo leuk. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! ^^ -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah gefeliciteerd Emma! Hele leuke en lieve foto's! Moge je blogje nog lang bestaan, because I luv it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, gefeliciteerd! Hele leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd! Volgens mij heb ik helemaal in het begin je blog ook een tijdje gevolgd, echt leuk om te zien wat er tot nu toe al van terecht gekomen is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! Nog vele jaren erbij! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah gefeliciteerd Emma! Ik ben wel een paar dagen te laat. (Steek de schuld maar op al die blogposts die ik allemaal moest lezen, oeps, haha.) EN ik zie geen ruis, je bent cute en die slinger is lekker vrolijk. Dus yay voor je foto's. Ik heb over 2 (!!!!) dagen ook al mijn 1 jarig bestaan en help ik heb ook nog geen foto's, oeps. Laat staan dat ik weet wat ik überhaupt moet schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maakt niet uit, dankjewel! Dat wist ik dus ook niet, vandaar dit onsamenhangende gebrabbel ;)

   Verwijderen
 16. Gefeliciteerd! Ongelofelijk hé, hoe snel het allemaal gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahhww leuke fotootjes Emmaaa!!! (of moet ik zeggen Things? nu raak ik wel een beetje in de war hoor :))) GE-HE-GE-HE-LI-HI-CI-HI-TEEEEERD met je blogbdaaaay! (wow. 2 jaar. wow)
  Liefdeeee voor jou foto's. en leuke schrijfsels. en toffe blog.
  :)

  BeantwoordenVerwijderen