Omdat je wel eens wat inspiratie kunt gebruiken

25.5.16

En daar zijn we weer! Na zo'n anderhalve week afwezigheid heb ik inspiratie te over dus ik kan niet wachten om dat te delen. In deze post gooi ik van alles bij elkaar wat mij inspireert - en hopelijk jou ook! De meest uiteenlopende onderwerpen komen voorbij, maar dat komt de creativiteit juist ten goede, dus lees lekker mee.

Als je al niet van analoge fotografie hield zou je er ongetwijfeld van gaan houden als je deze blog leest. Het lijkt wel alsof de Duitse Tina Sosna tovert met haar camera. De prachtigste plaatjes zijn te bewonderen op haar blog, soms vergezeld met mooie gedichten. De analoge camera schuift nog een plaatsje naar boven op de wishlist.

Outfit - Nudes

Hoe zomers is deze outfit? De lichte kleurtjes maken me vrolijk en de rok is zo onwijs mooi! Ik wil wat meer met nude-kleurtjes experimenteren dus ik heb alvast een leuke outfit samengesteld. Alle items komen van Esprit, dus niks exotische webshops, gewoon een vertrouwd merk.

Poem - Why we write

Why We Write. thepoeticunderground.com #poem #poetry:


Video - Water


Ollie Ritchie is niet alleen een getalenteerde fotograaf, hij maakt ook onwijs mooie video's. Vooral deze over water spreekt me erg aan, je kunt het interpreteren zoals je wilt. De combinatie van beeld en tekst is erg rustgevend en inspirerend.

Quote - Bible verse

Let not mercy and truth forsake thee: bind them about thy neck; write them upon the table of thine heart - Proverbs 3:3

Blogposts
Bron: lauresque.comGet inspired!

Love,
Emma

11 reacties

 1. Leuke post! Heb al weer heel veel inspiratie opgedaan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat mega fijn zo'n post vol met inspiratie. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd fijn! Zoek ook 'ns op Facebook 'Dagelijkse dichtjes' (oid) op. Ik meen dat een supersuper oud-collega er af en toe z'n bijdrage aanlevert- het is in ieder geval erg mooi! (En gaat over Utrecht en i lov utrecht). Water is fijn, maar kletterend neerstortend water door boze weergoden die er een grote dosis excessief geweld achteraan gooien lief ik nog veel meer. Onder dekens dan, ver weggekropen en dat morgen dan de zon weer schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay voor deze inspiratie! Altijd fijn :) En ook een yay voor dat je er weer bent, klinkt heel gek misschien, maar ik heb je blogjes best een beetje gemist, hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat gedichtje vind ik echt mooi!
  en die rok.. wauw, verliefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks voor de promo liefe schat! Ik ben gelijk die Duitse blogger ook gaan volgen, zulke mooie foto's heeft ze zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw die analoge foto! Super mooi! Fijn artikeltje dit Emma, hier krijg ik ook inspiratie van! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leve de inspiratieposts! Heel leuk om even door te lezen dit artikeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat filmpje over water is inderdaad heel inspirerend, thanks voor het delen Emma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk artikeltje. Ik heb vandaag eindelijk weer eens tijd om te bloggen en twee weken gemiste artikelen in te halen...ugh. Die video is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen