Land in zee

14.5.16


'Volg je dromen, gebruik je verstand', stond op het bankje waar ik op zat. Ik keek voor me uit en zag daar het strand met daarachter de eindeloze zee. Mijn ogen volgden een schip dat voorbijkwam waarvan ik net de contouren kon ontwaren. Ik had er uren kunnen blijven zitten luisteren naar het geruis van de zee.

Afgelopen meivakantie was ik in Zeeland. Eén nachtje maar, hoewel het voelde alsof ik veel langer weg was geweest. Ik had nog wat foto's en kon het niet laten om ze nog even te delen, want ik houd van Zeeland en ik wil terug. Gelukkig kan dat ook, volgende week ben ik namelijk met school op vakantie. Dit klinkt heel tegenstrijdig, maar het is dus een zogenaamde burgerschapsweek, waarin je gaat zeilen, surfen en voor de rest bij allerlei instellingen op bezoek gaat en mensen gaat helpen (voedselpakketten uitdelen en klussen doen bij mensen thuis). Met elkaar is dit supergezellig en ik heb er dan ook onwijs veel zin in!Ik moet zeggen dat de pannenkoek Hawaii erg goed smaakte, net als het ontbijtbuffet de volgende ochtend. Daar had ik zo goed van gegeten dat ik de rest van de dag niets meer op had dan een ijsje en een krentenbol... En normaal eet ik echt niet weinig. ;)

Het is nog onzeker of er überhaupt wel iets online komt volgende week, want we hebben geen internet en iets plannen is niet aan mij besteed... Maar goed, geniet van jullie lange weekend!

Vind jij Zeeland ook zo mooi?

Love,
Emma

18 reacties

 1. Oh, I luv Zeeland. Oorspronkelijk liggen m'n roots er ook, hihi. Heerlijk artikeltje Emma. Prachtige foto's ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ontbijtbuffet zijn zoonweerstaanbaar, vooral voor zo'n vreetzak als ik. Liefde voor de zee! Tof dat je op "vakantie" gaat met school.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ziet er zo leuk uit! Hele mooie foto's ook!
  Ik ga zelf ook echt heel graag naar Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, de foto's zijn prachtig zeg!! Zoo gaaf dat je zo'n burgerschapsweek gaat doet met school, veel plezier alvast ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige plaatjes. Zeeland is zo fotogeniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! Het is heerlijk om af en toe naar het strand te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die pannenkoek ziet er lekker uit, net een pizza eigenlijk :)
  Lijkt me trouwens heel leuk wat je volgende week gaat doen, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw! wat een gave foto's.
  ik ben nog nooit in zeeland geweest,
  maar als ik dit zo zie lijkt het mij wel leuk
  om er eens een weekendje te spenderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh, wat een heerlijke foto's! Ik houd zo van Zeeland. Fijn dat je er nu nog eens heen bent met school, geniet ervan nog ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n burgerschapsweek klinkt echt fantastisch! Lijkt me -eerlijk, geen sarcasme- vet enig! Zeeland is tof, wel ver weg hé, vanaf hier, maar ik ben er weleens geweest. Renesse, één grote camping, maar daaromheen best gezellig met een bos en een zee en een strand en een ondergaande zon. Viel spass aankomende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is Zeeland mooi zeg!! Je hebt zulke mooie plaatjes geschoten Emma!! Echt super mooi om te zien! En die quote op dat bordje, liefde voor zulk soort quotes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wauw, wat een prachtige foto's! Ik zou ook wel een keertje naar Zeeland willen. Leuk dat jullie er met school weer naartoe gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. so nice :) have a nice day:)

  http://itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen