Style Saturday | Henrieke

16.4.16
Gefocust op een gele vlek aan het eind van het schoolplein loop ik al kletsend met Henrieke er naartoe. Daar staat een struik die in dit jaargetijde prachtige gele bloemen voortbrengt, perfect om als achtergrond te dienen. Bij de bloeiende struik aangekomen leg ik vol enthousiasme Henriekes outfit vast. Benieuwd?

Ze houdt van printjes, sweaters en kleur. Ook loopt ze graag rond in bijvoorbeeld een comfy bomberjack gecombineerd met een chic jurkje. Die mix van stijlen zien we vaker terugkomen bij Style Saturday en het lijkt bijna wel de sleutel tot het creëren van een eigen kledingstijl. Wat Henrieke ook typeert is dat ze nooit setjes bij elkaar koopt, maar altijd losse kledingstukken om ze vervolgens te combineren op de manier die zij mooi vindt. Het allerleukste vindt ze als ze reacties krijgt van mensen die ze nauwelijks kent, zoals pas van een lerares bij een meeloopdag. 'Dan valt mijn stijl bij hen op, terwijl ze me verder helemaal niet kennen.'Hopelijk worden jullie net zo blij als ik van het aanwezige geel en goud in de foto's, want ik krijg er gelijk een vrolijk voorjaarsgevoel van. Tijd om nog veel meer bloesemfoto's te maken!

Vind jij Henriekes outfit ook al zo mooi?

Love,
Emma

20 reacties

 1. Prachtige foto's! Haar bomberjacket is echt helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooooi! Haar haar is zo lang, wowie. Toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe stijl heeft ze!! En de foto's zijn zoals altijd weer prachtig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie foto's ! ze heeft echt een prachtige lipstick op

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gave kledingstijl! De bomber is echt heel mooi!
  Liefs,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die achtergrond <3 en wat een leuk bomberjack heeft ze aan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het geel zorgt echt voor prachtfoto's! Heel erg leuke stijl ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's emma, echt!! En natuurlijk word ik blij en vrolijk van de gele bloemetjes in de foto's!! Ik vind de patches trend trouwens ook heel tof. Ik heb er wel een paar gekocht, maar nu moet ik nog iets vinden waar ik ze op kan strijken / plakken :) Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeehhh mag ik weten waar je ze gekocht hebt? (haha brutale vraag ;)) ben zelf ook een beetje aan het rondneuzen geweest, wil een spijkerrokje gaat pimpen met patches! Ik vind het inderdaad ook echt een hele toffe trend!
   x

   Verwijderen
  2. Hey! Natuurlijk! Ik heb ze op eBay weten te vinden; lekker goedkoop, als je het in ieder geval vergelijkt met de naaiwinkel bij ons om de hoek. Het duurt alleen wel eventjes voordat ze binnen zijn, maar dan heb je ook wat!

   Verwijderen
 9. Wat een megaleuke outfit heeft Henrieke aan! En ik vind haar haar ook heel mooi, zo lang wauw. Luv voor die gele bloemetjes, ik zie nu net dat mijn oma (volgens mij) ook zo'n struik in haar tuin heeft, die heb ik ook al heel vaak op de foto gezet, hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haar bomberjack is zo gaaf, en dan al helemaal op die rok.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie foto's en leuke outfit! vind het geel op de foto's zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave outfit draagt ze! Tof he al die bloemetjes nu in bloei :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze heeft inderdaad een super mooie stijl! Je hebt de foto's ook weer heel mooi geschoten Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie outfit! Henrieke zelf vind ik ook erg mooi & de foto's zijn mooi gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen