Spring/summer essentials

30.4.16


Hoewel het aan het weer niet te merken is, is het toch echt voorjaar. April is zelfs al bijna voorbij - whaatt? <cliché> Echt bizar hoe snel de eerste maanden van dit jaar gegaan zijn, voor mijn gevoel is Oud en Nieuw nog maar een paar weken geleden. En nu moeten we al allerlei opdrachten gaan afronden voor de zomervakantie?! </cliché>

Maar waar ik het in deze post over wil gaan hebben, zijn een aantal items die erg goed van pas komen in je garderobe. Je kunt er eindeloos mee combineren waardoor je niet al te veel kledingstukken nodig hebt om de zomer door te komen.


1. Jasjes
Allereerst jasjes, waarvan de leren en spijkervariant mijn favoriet zijn. Ik draag ze al jaren, dus dat zegt wel wat. Vooral in het voorjaar zijn ze ontzettend handig omdat het dan nog best koud kan zijn *kuch* vandaag *kuch*.

2. Streepjes
Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt verzot op streepjes. In de zomer staan ze heel vrolijk en een item met streepjes kan je outfit net dat beetje extra geven. En vooral zwart-wit streepjes zijn ontzettend makkelijk te combineren.

3. Blouses
De laatste tijd vind ik blouses steeds leuker. Ze staan net iets gekleder dan shirts en vaak hebben ze fijne, luchtige stofjes waardoor ik blouses echte essentials vind voor het voorjaar en de zomer. De blouse op de foto is van H&M, maar ik zag dat ze bij C&A ook heel toffe blouses in de collectie hebben. Deze bijvoorbeeld, perfect voor de zomer toch?

4. Pastelkleuren
Ze komen elk jaar weer terug, kleuren als zachtroze en babyblauw. Nu is zachtroze geloof ik zelfs kleur van het jaar, dus in de winkels kun je daar niet meer omheen. En ik vind pastelkleuren gewoon heel schattig, vrolijk en zomers.


5. Witte sneakers
Witte sneakers zijn een enorme hype de laatste tijd. Nu ben ik niet echt een sneakermeisje, maar deze (of zijn het gympen?) van H&M vind ik toch wel heel mooi. Je kunt zo op een makkelijke manier een outfit wat stoerder mee te maken en juist in combinatie met een rok of jurkje vind ik sneakers en gympen erg leuk staan.

Welke items vind jij essentieel voor de lente en zomer?

Love,
Emma


23 reacties

 1. Nude vind ik zo mooi nu. Die witte sneakers wil ik ook nog zo graag! Of die met klittenband.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef mij maar nog een leuk paar jeansshortjes en gladiator sandalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dikke yay voor streepjes! Oh, je witte sneakers zijn echt heel pretty btw, benieuwd hoe je ze combineert. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa jasjes en streepjes! En die sneakers/gympen vind ik ook erg tof! Ik vind gympen wel fijn zitten haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op die witte sneakers! Ik vind roze/nude ook erg mooi voor in de zomer! Wit blijft trouwens ook echt prachtig..

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Witte sneakers zijn leuk, maar o zo snel vies, en niet goed schoon te krijgen.
  Ik heb laatst ook een lading streepjes-shirts gekocht. Zó handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie jasjes! Ik ben ook dol op heerlijke jasjes en gestreepte truitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook groot fan van streepjes, ik krijg helemaal zin om nieuwe lentekleding in te slaan nu (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Streepjes, dit jaar overheersen de streepjes nog al bijna de helft is vol met zwart(blauw) - witte streepjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Emma en haar eeuwige streepjes :) Ik zoek nog steeds een betaalbaar, leren jasje. Mission impossible enzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leren jasjes en converse Allstars zijn echte must-haves voor mij (ok haha niet bepaald lente-achtig want dat draag ik echt het hele jaar door). En voor in het voorjaar een mooie kokerrok met een simpel shirtje..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke post! Ik heb vandaag nog een paar witte sneakers gekocht, haha. Oh, en je foto's zijn weer heel mooi! Liefs, Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaaa zeg, bizar hoe snel de tijd gaat. En dit zijn inderdaad echt essentials! Leuke blouse en gympjes! Ik vind witte sneakers over het algemeen ook zo tof maar het is een beetje jammer dat ik ze al zó veel zie.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je gelijk in, het unieke zit 'm nu vooral in hoe je ze combineert. ;)

   Verwijderen
 14. Leuke items! Ik ben ook gek op pastelkleuren en mijn witte nikes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Streepjes en witte sneakers zijn ook echt mijn favoriet! Blousejes ineens ook weer haha, ik kocht vorige week mijn eerste weer sinds een paar jaar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. inderdaad de witte gympen! Maar oh wat is het lastig om ze wit
  te houden haha :). ik heb zelf helemaal geen pastel kleuren in mijn kast hangen,
  maar ik vind het wel erg mooi.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind de witte sneakers echt heel erg leuk altijd. De streepjes eigenlijk ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou ik hou van alle 5 de punten dus volgens mij ben ik er wel klaar voor hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Yaaay, leuke post. Ben benieuwd naar een outfitpost met je witte sneakers! Ik heb ze iig al in de pocket, ze staan op heerlijke zomerse dagen te wachten. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik ben ook gek op streepjes! heb teveel streepjes items in mijn kast ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah, heerlijk die pastel en nude kleurtjes! Streepjes ook heel leuk.
  Wat een mooie foto's! Welke camera gebruik je?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Blazers en jasjes vind ik zo fijn! Witte sneakers kan ik helaas niet wit houden :O

  BeantwoordenVerwijderen