Outfit | Blossoming

27.4.16'Je lijkt wel iemand van vroeger', lacht m'n vader terwijl ik wat knoopjes in m'n nek dicht probeer te wurmen. Ik kijk hem een beetje niet-begrijpend aan. 'Je weet wel, uit de tijd van Jane Austen enzo.' Nu ik weet wat hij bedoelt barst ik in lachen uit. Deze top doet inderdaad denken aan vervlogen tijden.

Het bloemenpatroon maakt me erg blij en helemaal in combinatie met een roze bloesemboom op de achtergrond. Het zou kunnen dat deze foto's je een gevoel van déja vu (dat woord heb ik altijd al eens willen gebruiken) oproepen omdat ik precies een jaar geleden hier ook foto's heb gemaakt (klik). Nu is het natuurlijk wel zo dat dit soort bomen in overvloed aanwezig zijn, maar niet op mijn blog dus ik vond het een goed idee om 'm nog een keer terug te laten komen. Het zonnetje stond nog niet heel laag, maar wel laag genoeg om voor een prachtige bokeh te zorgen, dus ik ben helemaal happy.

Top: H&M
Rok: Only
Schoenen: H&M

Oh, en voordat ik het vergeet: iedereen een heel fijne Koningsdag!
 
Word jij ook zo blij van bloesembomen op de achtergrond?

Love,
Emma

27 reacties

 1. Wat een vrolijke foto's!! Jij ook een fijne koningsdag Emma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk outfitje! Mooie locatie ook, wauw! Ik vind je blousje echt heel leuk. Fijne koningsdag meis!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het bloesje is echt heel mooi zeg en staat je ook echt prachtig! Fijne koningsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk rokje en schoenen! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je heel cute! En mooi zo met die bloemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die foto's zijn zo mooi, liefde voor de bokeh en bloesembomen! Je ziet er inderdaad net uit als 'iemand van vroeger' haha, erg leuke blouse! Jij ook nog een fijne Koningsdag (wat er nog van over is ;)) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n leuke outfit Em! Heel veel luv voor de bloesem en de bokeh. Ik kan me de outfit van vorig jaar op deze plek trouwens nog herinneren haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze foto's zijn allemaal zo leuk, he:) Met bloesems zit je altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze outfit staat je echt heeeeel erg leuk!! Het blouseje is super schattig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik herken die plek nog. Maar wow is dat alweer een jaar geleden!? Tijd vliegt man! De foto's zijn echt super mooi geworden en ik houd van bloesems! Ik vind je top echt heel leuk, en oh jou schoenen. Zoveel liefde daarvoor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, ik was ook helemaal verbaasd! Zo leuk dat je die plek nog herkent! ;)

   Verwijderen
 11. Ik vind zo'n topje super leuk! En mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh die bloesem is ZO pretty. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie foto's! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Wat een prachtige foto's
  Het bloesje is erg mooi en staat je geweldig.
  Die roze bloesems op de achtergrond.. Ik ben verliefd 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie foto's! Leuke outfit ook :) Laat die lente maar komen, we zijn klaar met dit weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke outfit! Vooral je schoenen vind ik erg mooi. :) Ik heb ook onlangs foto's gaan nemen onder zulke bloesems. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie foto's en leuke outfit! Ik word ook vrolijk van bloemen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hahahah 'je lijkt wel iemand van vroeger' ! Ik vind je outfit echt heeel erg leuk, en mooie foto's met die bloesems! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah, how cute! Je haar zit ook echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke foto's! Je straalt helemaal :). Ik vind je rok heel gaaf, en je vader heeft inderdaad wel een beetje gelijk hoor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze foto's zijn zó prachtig!! Mooi met al die bloemen en wat ben je toch een mooi meisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie foto's zeg! Je outfit is prachtig! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je vader heeft echt een beetje gelijk. Ik zou het gewoon romantisch noemen. <3 Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Aah, staat je zo goed Emma!! En heel veel hartjes voor de prachtige bloesem. Ik heb vandaag ook zo'n boom gevonden en een uitgebreide fotoshoot gehouden haha :) Maar ze zijn zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen