Net echt

13.4.16Langzaam liet ik mijn vingers over het papier glijden. Eén voor één sloeg ik de pagina's om. Mijn mond krulde zich tot een glimlach: wat is dit leuk! Maar toch voelde het vreemd om een boekje vol zelfgemaakte foto's in handen te hebben.


Vervolgens pakte ik een stapel kaartjes uit de doos en haalde er een vanaf. Een visitekaartje, zo een die bedrijven hebben en uitdelen aan hun klanten. En nu had ik ze ook. Het voelde zo mogelijk nog raarder maar tegelijkertijd kreeg ik fijne kriebels in m'n buik. Nu was het bedrijfje spelen net echt.Je ziet het niet zo goed op de foto's, maar de achtergrond is een marmerprintje (net als op de visitekaartjes trouwens) en dat vind ik zo mooi! Niet zo saai wit, maar wel heel stijlvol. Wat ik ook erg fijn vind is dat het A5-formaat is, dus het is erg handzaam en makkelijk mee te nemen. De visitekaartjes en het fotoboek heb ik bij Fotofabriek.nl besteld. Je kunt daar speciale software installeren waarmee het maken van fotoproducten zo gepiept is. I like!Zoals je ziet kon ik weer eens niet kiezen. Moest ik nu visitekaartjes voor m'n blog maken of voor m'n fotografische kunsten? Allebei dan maar. Zodoende heb ik dit in elkaar geflanst en ik vind het best leuk, ook al ziet het er niet super professioneel uit. Nu heb ik dus 50 visitekaartjes en hoef ik nooit meer naar pen en papier te graaien om m'n blog-url op te krabbelen. Net echt, toch?

Voor de bloggers/fotografen onder ons: heb jij visitekaartjes of een portfolio?

Love,
Emma

~Deze post is een samenwerking met Fotofabriek.nl.

19 reacties

 1. Wat is dit gaaf!! Zoo super leuk. Heb wel een portfolio omdat ik de basisopleiding fotografie heb gedaan bij de Fotovakschool, maar dat zijn alleen de foto's uit die periode. Dit is zoo'n tof idee! Staat er een logo van fotofabriek op het boekje? En die visitekaartjes zijn awesome, die staan nog op m'n wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de achterkant staat een kleine barcode met logo, maar die kun je voor een paar euro extra ook weglaten :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dit, Em! Ik heb geen visitekaartjes en ook geen portfolio, al denk ik wel dat ik ooit visitekaartjes ga maken, omdat het zo ontzettend handig is. Ik vind dat het er echt tof uit ziet en heel veel luv voor dat marmerprintje op de achtergrond! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool! Ik moet dat misschien ook eens maken, maar ik ben er eerlijk gezegd een beetje te lui voor haha. Wel leuk ontworpen! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat ziet er heel mooi en pro uit! Ik heb zelf een fotografieportfolio gemaakt voor de toelating voor mijn opleiding. Zo leuk om het bij elkaar te hebben staan en door te kunnen bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn echt vet mooi! Ik twijfelde ook altijd om visitekaartjes te laten maken, maar misschien ga ik dat toch eens doen nu ik zeker weet dat ik ook de creatieve richting op wil met m'n bloggie. En je boek, wauw! Wat mag je trots zijn. Het is zo proffessioneel! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe tof Em! Ik wil ook zo graag van die visitekaartjes en deze zijn zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo prachtig Emma <3 Ik vind het wel heel professioneel. Vooral dat boekje is zo mooi. Ik heb gelijk superstalkerig je nummer opgeslagen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit, nu wil ik ook visitekaartjes maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi! Ik heb wel visitekaartjes, maar nog geen geprint portfolio. Moet ik ook maar eens naar kijken binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. NICE! Het ziet er super mooi uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow wat ziet het er ontzettend cool uit! Ik wil ook heel graag nog visitekaartjes laten maken, maar op de een of andere manier vergeet ik dat steeds, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat tof gedaan zeg en mooi ontworpen love the stijl van de visitekaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg tof! Ik wil al meer dan een jaar mijn eigen visite kaartjes, maar stel het steeds uit. Ook omdat ik nog steeds niet weet wat ik precies wil met mijn blog, en het me tof lijkt als de visitekaartjes perfect passen bij mijn layout! Hihi (perfectionistje hier)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er echt super leuk uit <3 Leuke blog heb je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heel gaaf! Ik heb geen visite kaartjes, ik heb wel een portfolio
  waar ik al jaren mee bezig ben, die had ik namelijk afgelopen februari nodig
  voor mijn toelating op de kunstacademie. ik vind het altijd leuk om wat beelden van anderen te zien!
  je maakt mooie foto's :)

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Echt mooi gemaakt! Vroeger deed ik ook altijd fotografie, maar helaas is dat nu niet meer mogelijk =[. Ik ben zo druk met van alles en daardoor grijp ik altijd simpel naar mijn mobieltje. Maar ik mis mijn spiegelreflex wel =[! Hoe dan ook vind ik het wel altijd leuk om naar fotografie van anderen te kijken en je hebt echt leuke foto's =]!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat gaaf is dit! Nu begin je echt professioneel te worden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen