The beauty in the ordinary

12.3.16
Sinds ik fotografeer ben ik met andere ogen om me heen gaan kijken. Ik ben altijd op zoek naar iets moois om vast te leggen, en dit hoeft echt niet altijd bijzonder te zijn. Je beseft het niet altijd, maar juist de gewone dingen zijn zo mooi en zijn het waard om vastgelegd te worden.

Is het moeilijk om schoonheid in de dagelijksheden te zien? Ik denk van niet, als je het maar wilt zien. Op deze foto's heb ik alles vastgelegd wat ik maar tegenkwam en de zon hielp een handje mee om van het gewone iets moois te maken.


Ben ik de enige die dit soort foto's rustgevend vindt? Hoe noemen ze dat ook alweer, iets van aesthetically pleasing. Het is trouwens wel een allegaartje aan onderwerpen, van eenden en bloemen tot mijn lieve gekke broertje. Oh, en ook nog een lamp, een raam en een spiegel. Maar de schoonheid hebben ze allemaal gemeen.

Vind jij alledaagse dingen ook zo mooi?

Love,
Emma

24 reacties

 1. Mooie foto's allemaal! Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik altijd wel iets anders wil, of iets groters, zoals een grote reis maken. Zo nu en dan vergeet ik dan om van de alledaagse dingen te genieten, hoewel ik dat ook wel goed kan. Ik geloof zeker dat geluk in de kleine dingen zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat herken ik echt. Sinds ik fotografeer heb ik dat ook. En deze foto's zijn zo prettyy! Ik vind je broertje echt ontzettend schattig btw, ik wil ook weer een klein broertje meeh, hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw wat een mooie foto's! Inderdaad echt rustgevend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt heerlijk! En rustgevend inderdaad. Heel tof. Op Insta dacht ik serieus dat op die foto roeiers (ofzo) te zien waren. Bleek het eenden te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's!! Ik moet ook meer kijken naar de normale dingen die ook mega mooi kunnen zijn (wat jij mij hebt geleerd).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan er ook altijd zo ontzettend van genieten, van zo'n kleine dingetjes die erg mooi kunnen zijn! (Het zijn echt suuuper mooie foto's! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh, erg rustgevend, inderdaad! ( : Je hebt trouwens wel een punt hoor. De laatste tijd zit ik een beetje zonder foto's en inspiratie, omdat ik alles te ver zoek..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, prachtig! Ik kan wel uren staren naar de foto broertje, die met dat snoepje dan (niet creepy bedoeld trouwens). Ik hou van dit soort plaatjes. Ze hebben allemaal een verhaal, ook al zijn ze zo normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah deze foto's zijn zo mooi! Ik word er inderdaad erg rustig van. Ik zie ook om mij heen altijd wel iets mooi's, dus ik neem bijna altijd wel mijn camera mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa, hele mooie en leuke foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. echt heel gaaf! en je bent niet de enige hoor, ik vind de foto's
  ook heel rustgevend en fijn om naar te kijken

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een prachtplaatjes zijn dit! Heel mooi ook met dat licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die zwart wit foto van die eendjes zijn echt prachtig! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je bent echt niet de enige die geniet van foto's en die dit rustgevend vind! En zeker JOU foto's!! WAUW!! Wat heb je toch zo veel talent! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie foto's zeg, die van die eenden is echt gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie foto's! Vooral die met het licht en de schaduwen vind ik echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Herken dit heel erg, zodra je hierbij stilstaat zie je meer. Hoe mooi of bijzonder iets is, ook al lijkt het nog zo gewoon als je vluchtig kijkt. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen