Outfit | Until next year, winter

30.3.16Snel trok ik mijn zusje mee naar buiten om de laatste zonnestralen op te vangen, die inmiddels hun kracht al verloren hadden. Toch lukte het nog net om wat foto's te maken van de laatste winterse outfit dit seizoen. Until next year, winter!

Het maken van foto's 's avonds om kwart voor acht deed me denken aan lange zomeravonden vol licht en warmte. Ik houd ervan. Deze outfit is een soort van afscheid van de winter, waarin zwarte kleding en laagjes overheersten.

Maar even over de outfit zelf: deze poncho is niet heel makkelijk te combineren. Een zwarte midi-jurk is voor de hand liggend, maar hoe houd je je outfit een beetje apart? Ik houd namelijk niet zo van standaard combinaties (zoals jullie waarschijnlijk wel weten) dus ik deed een hoed op. De perfecte oplossing voor bad hair days, trouwens. Verder zal ik jullie niet meer vermoeien met mijn geklets, dus kijk lekker mee.

Jurk: Loavies
Poncho: Only
Hoed: H&M
Schoenen: Primark
Horloge: RosefieldHoe zou jij deze poncho combineren?

Love,
Emma

Ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik deed of dacht, maar het had vast iets met vogelverschrikkers te maken. Nee, mijn foto's zijn niet bepaald flawless.. :')


17 reacties

 1. Aah, supergaaf die poncho Em! Enne, luv voor je hoed. Ik wil er ook nog graag een, maar ben bang dat het me niet staat ofzo, haha. Tof outfitje weer. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die poncho is leuk zeg! Lijkt me wel lastig om origineel te combineren inderdaad, al vind ik niet dat de outfit nog veel nodig heeft omdat de poncho alleen al origineel is. Zo fijn he om 's avonds nog foto's te kunnen maken! En haha, die laatste foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Toffe foto's ook, vooral die bewegende, zo gaaf!! En jaaaa BYE BYE WINTER!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes, het is lente!! JE FOTO'S ZIJN ZO LEUK

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit en echt weer prachtige foto's! En wat heb je de poncho trouwens mooi gecombineerd zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hier zitten echt een paar prachtige foto's bij zeg! Zelf draag ik nooit poncho's omdat ik er niet zo van houd, zo'n losse lap stof. In de zomer wel kimono's, dat dan weer wel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mega prachtige look en je horloge die vind ik zo prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaah, wat een leuke outfit draag je! Ik vind je horloge en hoed ook erg tof. Poncho's vind ik altijd zo chill en lekker warm zitten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige combo Em. Die poncho is echt een eye-catcher.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yay voor iet wat speciale uitdagende outfits Emma! Ik ben er ook mee bezig, ik wil echt géén meeloper zijn op school, ik wil lekker mijn eigen experimentjes doen met kleren, hihi. Die poncho is zo tof Emma! En ik baal echt dat de winter gedaan is eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa precies, is ook veel leuker dan zo basic haha. Oh echt waar? Hij komt snel genoeg weer, eerst lekker van de zomer genieten ;)

   Verwijderen
 11. Wel een hele leuke vogelverschrikker dan hoor. Ik zou 'm ook zo combineren i guess. Leuk ding! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfit! Ik vind de poncho echt helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. die poncho is echt heel gaaf!
  die bril staat je trouwens echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg leuke poncho. Staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen