De mooiste fotografie op Instagram #5

23.3.16Jaaa het is lente! Ik vind het een prachtig seizoen om foto's te maken, elke foto wordt dan versierd met bloemen en wie wordt daar nu niet blij van? Maar ik heb weer een aantal ontzettend gave fotografieaccounts gevonden op Instagram, waar ik niet minder blij van word.
@LAURA_ZALENGA_PHOTOGRAPHY
Een rijtjesfeed zoals dit schijnt een ding te worden op Instagram, ik ziet het steeds vaker voorbijkomen. Ik vind het prachtig, daar niet van. Foto's komen zo nog beter tot hun recht, en helemaal als ze zo mooi zijn als deze.@PNH_
Dit is dus echt een perfect account voor de lente. Volop bloemen, maar ook inspiratie om tussen bloesem te poseren en andere random foto's die met elkaar een prachtige feed creëren.@GLOWINGVISUALSPHOTOGRAPHY
Dit account is het bewijs dat kinderen schattig zijn. De foto's zijn echt om te smelten, zo schattig! En ze zijn ook gewoon heel goed gefotografeerd.@BRITTNEYBOROWSKI
Ook hier zien we drie dezelfde soort foto's op rij weer terugkomen. Brittney maakt onwijs mooie foto's en bewerkt ze al net zo mooi. Op YouTube plaatst ze tutorials maar deze meid heeft geen Photoshop noch Lightroom (helaas) dus heb ik er vrij weinig aan. Tot die tijd geniet gewoon van de plaatjes.@IAUWHWEE
Iauw komt uit Amsterdam en heeft een naam waarvan ik geen idee heb hoe ik 'm uit zou moeten spreken. Maar het gaat tenslotte om de foto's en die zijn werkelijk prachtig. Hij heeft een oog voor lijnenspel en schaduwen waardoor er ontzettend gave plaatjes ontstaan.

De accounts waren weer lekker divers dus ik hoop dat er nog wat nieuws voor je tussen zat. Ondertussen blijf ik lekker doorgaan met mooie fotografie ontdekken en delen omdat ik dat gewoon heel inspirerend vind. (En hopelijk jullie ook.)

Ben je van plan veel foto's te gaan maken deze lente?

Love,
Emma

9 reacties

 1. Phn vind ik zoooo tof! Echt vol inspiratie. En hey, een gele regenjas spot ik. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, deze accounts zijn tof! Ik ben van plan om heeel veel foto's te maken deze lente, haha. Nu nog zien wat er van komt ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wauwie, wat een mooie account! 't account vol bloemetjes is inderdaad echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh wauw, die rijtjesfeed. :D Ik kwam laatst ook een leuke rijtjesfeed tegen, die ging over smoothies (ik was alleen al onder de indruk over de leuke rijtjes).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh smoothies, dan heb je sowieso al een heerlijke feed. ;)

   Verwijderen
 5. Wat een ontzettend fijne tips zeg! En die rijtjesfeed is echt amazing, zou willen dat ik daar het geduld voor had ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een rijtjesfeed is zo koel, alleen om nou een nieuwe feed te starten...no thanks. Pnh_ is zo leuk :0

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauuuw, dat zijn allemaal echt zooooooo'n mooie accounts! Vooral die rijtjesfeed is echt prachtig! X

  BeantwoordenVerwijderen