Blogs I love #9

5.3.16

Bron


Hoi! Na een aantal dagen geveld te zijn door een hardnekkig griepje ben ik weer terug. Het is al een tijdje geleden dat ik een aantal blogs in het zonnetje heb gezet en de spoeling wordt steeds dunner, maar op deze vijf blogs moet je zeker even een kijkje nemen.


Luna is een hele lieve, spontane meid die blogt over haar belevenissen, vaak ontmoetingen met andere leuke mensen. Verder komen er gewoon lifestyle dingetjes voorbij en hoewel ze niet heel vaak iets plaatst, is Luna Michelle zeker een aanrader!

Foto door Britt


2. PROJEKT 16

Projekt 16 is een heerlijke, kleinschalige blog van de Belgische Klaartje. Ze heeft een voorliefde voor de Scandinavische stijl, vintage, fotografie en DIY. Dit is allemaal op haar blog terug te vinden en ik vind haar artikeltjes dan ook heel fijn om te lezen.
12417976_936513669736938_5407787268902477936_n

3. DAPHISTICATED

Hoe leuk is deze blognaam als je Daphne heet? Heel tof hoe het mooie woord sophisticated erin verwerkt zit. Genoeg over de naam. Daphne blogt vooral over fashion en lifestyle en ik vind haar stijl ontzettend mooi. Het geheel van haar blog ziet er gewoon heel professioneel uit dus het is zeker de moeite waard!

4. BY JOSÉ CHAN

Ik kende José al van Instagram, maar toen ik haar blog ontdekte was ik nog meer fan. Ze heeft nog nooit een cursus gevolgd en maakt zulke geweldige foto's! Onwijs veel talent noem je dat. José zet vaak bekende bloggers op de foto en op haar eigen blog plaatst ze tips en shoots, die ik maar al te graag lees en bekijk.


5. LITTLE UNIVERSE IN MY MIND

Little universe in my mind is de fijne kleinschalige blog van de creatieveling Sonia. Ze blogt over van alles en nog wat: fotografie, travel, fashion, kunst, noem maar op. Ik vind het heel fijn om haar creatieve uitspattingen waar te nemen en ik denk dat jullie dat ook vinden, want ze verdient veel meer volgers!

Ben je nog nieuwe blogs tegengekomen?

Love,
Emma

20 reacties

 1. Fijn, wat nieuw leesvoer! :) Luna Michelle en By José Chan kende ik al, maar ik ga de andere blogs nu ook even bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken de blogs niet, maar ik ga zeker even kijken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke in inspirerende blogs! En ik kende ze nog niet, dus bedankt voor het delen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieeeff!! Super leuk dat ik er tussen sta en wat je schrijft is ook echt lief! Hopelijk ben je snel weer helemaal beter! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aw Emmaa wat is dit lief zeg! Ik voel me vereerd en word hier heel erg blij van. :) Dankjewel! De andere blogs zijn ook allemaal erg leuk.
  Veel liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooie blogs inderdaad! Ook leuk om er weer nieuwe te ontdekken, hopelijk gaat het al een beetje beter met je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh deze zijn allemaal zo leuk!! Die van Luna, Klaartje en Sonia behoren ook echt tot mijn favo blogs! fijn dat je weer beter bent trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze blogs kende ik nog niet, gelijk even gaan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allemaal leuk ja! Bedankt voor de kleine promotie van mijn blogje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah deze zijn inderdaad heel leuk! Ik kende er twee niet dus ik ga snel kijken, thanks em! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende er al eigenlijk heel veel! Superleuk om zo alle leuke bloggers op een rijtje te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ja, Projekt 16 ken ik! Laat ik de anderen ook maar eens gaan ontdekken...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga nu maar snel eens kijken!! Enkele ken ik al, maar niet alle!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaaaaaa ik ben zo blij dat Klaartje hier in dit rijtje mag staan. (Als je dit leest, je verdient het meid! : )) haar blogje is ook echt super leuk en Klaartje zelf als persoon is een pareltje. ♥ Luna volg ik ook en haar stijl, zo tof! (Ik zit ook met een soort van griep achtig dingetje, ik weet wat je hebt doorgemaakt.)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat super lief van je! Jij hebt ook een mooi blog! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je een mooie blog! Loove de stijl van Luna <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben zo blij dat ik in dit lijstje sta, ik had dit totaal niet verwacht! Ik voel me echt vereerd haha, dankjewel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk artikel! Zelf kende ik deze bloggers nog nie, dus ik neem zeker een kijkje .

  BeantwoordenVerwijderen