Style Saturday | Christian

20.2.16De laatste tijd komen er alleen nog maar jongens langs in Style Saturday... Oepsie. Ik heb de smaak te pakken denk ik en zolang jullie het leuk vinden blijf ik er lekker mee doorgaan. Kijk je mee naar de outfit van Christian?


Christian beschrijft zijn stijl als vooral heel random, omdat hij willekeurige items koopt die hij leuk vindt en niet volgens een bepaalde stijl. De ene keer is hij dus meer urban en casual gekleed terwijl hij er de andere keer wat netter bijloopt. In deze outfit heeft hij deze twee stijlen gecombineerd: een nette blouse en trui met ripped jeans en sneakers. Die random items zijn dus wel heel stylish!Oh, ik ben trouwens best tevreden met de foto's! Maar dat is dan ook voor een groot deel te danken aan Christans poseerskills. ;)

Hoe vind jij deze mix van stijlen?

Love,
Emma

18 reacties

 1. Oh gaaf! Em, hoe kom jij toch aan al die jongens met zo'n leuke stijl?! Ik heb het idee dat het er in mijn omgeving veel minder zijn, hihi. Ik vind Christians schoenen en die broek heel erg tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ripped jeans bij jongens staan zooo gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh gaaf, ik verwachtte dus echt geen broek met gaten bij de eerst foto, haha. Tof weer Em! You goooo girl. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk zijn outfit en de foto's die je er van hebt gemaakt ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik het zo zie barst jouw school van de fashionable jongens. Ik moet maar eens langskomen denk ik. Heel veel liefde voor die parka.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend tof die mix! Mijn stijl maar dan in mannelijke vorm. Echt heel leuk al die jongens (:.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh die ripped jeans zijn tof! Leuke foto's weer Emma! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook wel leuk hoor! Al die jongens is weer wat anders dan al die fashionmeiden die hun 'look of the day' laten zien. Dit is veeeel leuker. En je foto's zijn ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou z'n trui ZO jatten haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben gek op z'n schoenen, hele gave foto 's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze stijl vind ik persoonlijk erg mooi bij een man/jongen
  De foto's zijn inderdaad erg goed gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je maakt zulke mooie foto's Emma!! Zijn stijl is trouwens ook leuk! Wanneer maak jij eens foto's voor mij? Nee grapje haha.

  BeantwoordenVerwijderen