Diary | Zingen, shooten en pizza eten

17.2.16


Terwijl de rest van de school nog op een oor lag, zaten de mensen met muziek in hun vakkenpakket al in de bus op weg naar Leiden. Ondanks dat we nu geen vrij hadden, beloofde het een leuke dag te worden. Gelukkig had ik mijn camera meegenomen die goed van pas bleek te komen.

In de St. Pieterskerk in de prachtige stad Leiden zouden we samen met honderden andere scholieren de Messiah uitvoeren, een klassiek muziekstuk van Händel. Overdag werd er geoefend en gelukkig kregen we de nodige pauzes waarin we spontaan besloten een beetje te gaan shooten.
Tijdens het shooten werd Leiden bewonderd (vooral door mij dan), want wat een prachtige stad is het toch met z'n leuke straten, bruggetjes en grachten! Maar helaas was de pauze weer afgelopen en gingen we weer zingen.De pauze voor het concert zou beginnen duurde wat langer dus namen we lekker de tijd om te eten. De meiden namen me mee naar een onwijs leuk Italiaans restaurantje waar we een heerlijke pizza aten en ik het toetje zelfs moest delen omdat ik gewoon te vol zat.


Rond half acht begon het concert en allemensen, wat klonk dat mooi. De zaal was helemaal uitverkocht en na een daverend applaus met ten slotte nog een toegift rolden we de bus in om midden in de nacht pas thuis te komen. Het was een erg vermoeiende, maar prachtige dag en ondanks alle melodieën die door m'n hoofd gonsden viel ik al snel in slaap.

Het is al onwijs lang geleden dat ik iets van een diary heb laten zien, dus het leek me leuk om wat van deze dag te delen. Allemaal leuk en aardig, maar nu zit ik wel te watertanden door de pizzafoto's.

Zou je (net als ik) zo'n dag verkiezen boven een dag vrij? ;)

Love,
Emma

19 reacties

 1. Wat een super leuke foto's Em! Mooie meiden ook. & die pizza, lovvvvvvv.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super mooie foto's! Ikzelf ben nog nooit in Leiden geweest, ziet er een leuk stadje uit!

  XOXO
  http://prettysmileps.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo'n dagje! Ik zou dat denk ik ook wel verkiezen boven een dagje vrij, dit is alleen maar leuk en gezellig toch?!:D En mooie foto's heb je gemaakt ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Het ziet er gezellig en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Ik heb er zelf steeds voor gekozen om gewoon een dagje vrij te zijn. Maarja, ik had geen muziek in mijn pakket en het was ook niet een van m'n favoriete vakken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je muziek niet leuk vindt kan ik begrijpen dat je er niet zo veel aan had gevonden, maar laat muziek nu net mijn favoriete vak zijn ;) Maar een dagje vrij is ook heerlijk!

   Verwijderen
 6. Wauw, dat ziet er écht geweldig uit. Zo iets had ik ook super leuk gevonden. Helaas mocht ik geen muziek in m'n pakket kiezen.
  O, en de sjaal die je vriendin helemaal links op de bovenste foto heeft, die heb ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Laat ik daar nou ook zijn geweest, haha. Ziet er heel gezellig uit. Vond het persoonlijk niet geweldig, maar ja. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat leuk Em! Ik had er wel bij willen zijn hoor, hihi. Leuke foto's heb je ook gemaakt. Toch slim dat je je camera mee had genomen ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne diary post zeg! Die pizza ziet er verrukkelijk uit. Super mooie foto's. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt leuk, zo'n dairy! Het klinkt ook superleuk en als een heerlijk dagje! Als je een dagje vrij hebt ga je meestal toch maar een beetje niks-doen-en-series-kijken (of ben ik de enige die dit doet, haha) en dan zoiets echt 100% gezelliger!! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto's, klinkt als een heerlijk dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's hebben jullie gemaakt :) Nog nooit in Leiden geweest maar ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo'n mooi foto's! Die pizza en dat dessertje zien er ontzettend lekker uit (jummieeee)! Zo gezellig allemaal, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke foto's! En hmm.. pizza! Heerlijk!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat onwijs gaaf Em! Het ziet er echt geweldig leuk uit <3 Leiden is zo'n heerlijke stad, ik ben blij dat ik er zo makkelijk heen kan op m'n fietsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook ik zit hier nu te watertanden hoor, haha, wat een fatastische ervaring! En wat een shoot weer met zoveel meiden dat iedereen er leuk op staat, woah!

  BeantwoordenVerwijderen