Style Saturday | Michel

9.1.16
Nou, daar ben ik weer met een nieuwe Style Saturday. Met een jongen dit keer, omdat ik mannenkleding gewoon heel erg leuk vind. En waarom ook niet?


Michel zit bij me in de klas dus ik zie best wel wat van zijn kleding. Hij heeft een urban en vaak ook een minimalistische stijl, met af en toe een eyecatcher in de vorm van schoenen. Dit keer heeft hij een lange trui aan met Nikes in dezelfde grijsgroene kleur. Het liefst draagt Michel zwart met neutrale kleuren, dit staat hem ook het mooist. Inspiratie voor zijn kledingstijl haalt hij van de straat maar ook van webshops als Asos en River Island.

Een voor andere mensen aparte kledingstijl moet wel reacties oproepen. Vaak zijn die positief, maar thuis en op school wordt er wel eens niet-begrijpend gereageerd. Leraren snappen niets van lange shirts (heb je een jurk aan?) en ripped jeans (ben je gevallen?).


Wat vind jij van deze urban kledingstijl?

Love,
Emma

16 reacties

 1. Wauw, Michel heeft echt een leuke kledingstijl! Zo leuk dat je nu ook jongens doet in style satuday Em, is weer eens wat anders en echt ontzettend tof. I like! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij heeft inderdaad een mooie kledingstijl! Leuk dat je zowel meisjes en jongens nu behandeld in je 'Style Saturday' Emma!! Echt tof :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat tof een keer een jongen! Ik vind zijn kledingstijl echt heel erg leuk! Niks aantrekken van mensen die het niet leuk vinden. Als jij het zelf maar leuk vind Michel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoo stylo hoor, maar super dat je een shoot hebt gedaan met een jongen! Ik moet dat ook eens gaan doen.. mh. Hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kledingstijl! Ik vind dat wel leuk staan bij jongens. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof om even die variatie te zien, haha. (Ik heb ook zo'n trui die te lang is, maar ik prop hem altijd in mijn broer, haha.) Toffe stijl heeft 'ie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Britt, maar ik lachte een beetje te hard om je typefout 'broer' haha ;P

   Verwijderen
 7. Leuk om ook een keer een outfit van een jongen tegen te komen :) Z'n nike's zijn echt vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke, casual stijl! De schoenen zijn echtgaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Een vriend van mij draagt ook lange shirts en ripped jeans, tja het is niet makkelijk als jongen maar als je gewoon blijft dragen wat je mooi vind zal iedereen het accepteren. You go Michel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie foto's en gave stijl heeft hij! Ik zeg: meer jongens in de style saturday :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het heel tof dat je die vierkantjes achter je foto hebt. En dat je een dude fotografeert. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Ben je gevallen?" Oh jaaa zo'n vaak gehoord iets als je een broek met gaten aan hebt!! Nou ja, niet iedereen snapt mode, zullen we maar zeggen, haha! Toffe foto's heb je gemaakt. En inderdaad, meer jongens in de style saturday mag van mij ook wel! :D Erg tof om te zien :)

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Go Michel! Applausje voor jouw foto's ook. Zelf vind ik oversized truien niks, oepsie. Een vriend van mij draagt dat ook altijd, maar superstoer dat hij gewoon zijn eigen smaak volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie foto's! En heeele leuke style :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wowh, super leuke schoenen!
  Weet je misschien waar ik die kan vinden?
  Mvg Ruben :)

  BeantwoordenVerwijderen