Outfit | Meeting my soulmate

23.1.16


We werden van alle kanten bekeken en begluurd, maar het kon ons niets schelen. Als professionele fotografes schoten we plaatjes van elkaar, wat gepaard ging met veel gelach en gekheid. Het waren fijne uurtjes met Laura.

Ik weet niet of het helemaal normaal is om op een random scooter te gaan zitten of in de 'rook' van zo'n uitlaatje aan een huis (zo noem ik het, geen idee wat het is) te gaan staan om vervolgens een hairflip te doen, maar ach. Het was ontzettend gezellig (en koud), maar de koffie en chocomel met een warme stroopwafel maakte dat weer goed. Want had ik al genoemd dat we ook onze liefde voor eten delen? #soulmates.

Oké, genoeg gezwijmeld nu. De kleur van mijn vest, laten we het daar eens over hebben. Baksteenrood, oranjerood, marsala, roestrood, you name it. Het is zo'n mooie kleur in elk geval, en omdat ik veel kleding in zwartwittinten heb past het overal bij. Alle credits naar Lau en haar geweldige fotoskills (ik ben er weer eens achter gekomen dat ik maar beter geen model kan worden, man man man...)

Jurk: H&M
Vest: H&M
Schoenen: PrimarkAan het eind van de middag vroegen we een random man om een foto van ons te maken. Maar kijk dan eens, ik stond half gebukt en ik steek nog steeds zo ver boven Laura uit, niet echt grappig. :')Vind jij oranjerood ook zo'n mooie kleur?

Love,
Emma

20 reacties

 1. Man oh man, ik vind dit postje echt geweldig!! Haha. Soulmates, maar echt ;) En met dat model zijn, moet je kijken naar die foto's, valt toch best mee?!! Dit gaan we zeker snel eens over doen met nog meeeeeeeeer etuuuuuuuun. XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opeens kwam het in me op en ik dacht ja, dat is het: soulmates! ;) Jaaa gaan we doen<3

   Verwijderen
 2. Dit is heel gezellig geweest volgens mij, als ik het zo lees. Mooie foto's! Enne, wat nou ik moet geen model worden, je staat telkens prachtig op die foto's! Love voor je vest, btw. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto op de scooter is echt mooi! Leuke outfit heb je aan! :D -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's en heerlijke foto's met een sfeertje! Al die kleurtjes in de kleding vind ik ook zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke foto's, haha. Ben jij dan echt zo groot Emma, wooow, wat een verschil, haha! He over dat modellen gedoe, ik zie je dat wel doen hoor. Hoe leuk sta je wel niet op deze foto's?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik ben echt zo groot haha. Can't help it. Dan wil je de rest van de foto's niet zien denk ik ;)

   Verwijderen
 6. Leuke foto's Emma! Oranjerood is idd een hele mooie kleur en staat je ook super goed!

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa, oranjerood vind ik ook heel mooi! Laatst had ik zo'n cut-out truitje gekocht in die kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw die gestreepte jurk staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kleur van dat vest is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag de foto's al op de blog van Laura, zijn echt super leuk geworden!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhh leuk dit!! Ennee.. dat "geen model worden", ik vind de foto's echt prachtig!! En JA die kleur is echt awesome! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooi!! Zowel de foto's van Laura, maar ook je outfit!! Je vest metsjt (ik schrijf het maar even fonetisch op want het ziet er raar uit als ik dat niet doe :) met de besjes op de achtergrond, en ik ben ook verliefd op je streepjes jurkje (met col!).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo leuk dat jullie elkaar ontmoet hebben! Ehm, hoezo geen model worden? Je staat zo mooi op de foto's, echt! <3 En ik vind je vest echt tof ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige foto's en een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen