January's favourites

27.1.16Januari is bijna afgelopen en de winkelstraten laten ons goed weten dat Valentijnsdag er weer aan zit te komen. Het leek me dan ook leuk om wat favorieten te delen van deze maand: een boek, een app, een accessoire en nog meer.


Favourite accessoryOm te beginnen bij de accessoire: deze prachtige ketting van MOAM x HEMA. Ik had hier ook een jurk bij gekocht en het staat zo mooi bij elkaar! Hoewel ik de laatste tijd meer was van de subtiele accessoires vind ik deze ketting echt heel gaaf. Hij is ook niet te opzichtig door de matzwarte kleur.

Favourite book


Van Laura had ik On Top te leen gekregen want ik was er eigenlijk best wel benieuwd naar. Vooral het begin vond ik heel leuk om te lezen, hoe Anna Nooshin helemaal onderop begonnen is om vervolgens op te klimmen naar de top. Alleen vond ik het niet echt duidelijk hoe ze nu zo groot is geworden, want voor mijn gevoel beschrijft ze allerlei activiteiten die gefaald hebben en vervolgens gaat ze over haar leven als topvrouw schrijven, haast zonder iets daar tussenin. Maar verder vond ik het echt een inspirerend boek, haar doorzettingsvermogen is echt bewonderenswaardig.

Favourite item on the wishlist

Katy Valentine by O-live
Zo'n subtiele ketting met een edelsteen, dat lijkt me zo mooi! En laat ik nu net een prachtexemplaar gevonden hebben bij Westwing, een webshop die meubels tot sieraden en tassen verkoopt met hoge kortingen. Juist daarom moet je er wel snel bijzijn, omdat de items voor dat je het weet uitverkocht zijn. De hele Katy Valentine sieradenlijn is trouwens om te kwijlen.

Favourite appEen vriendin gaf me een tip voor de app Forest. En ik kan je vertellen: het werkt als een trein. De bedoeling is dat je een tijd instelt wanneer je niet op je telefoon mag. Houd je dit vol, dan groeit er een boompje, zo niet, dan staat er een dood boompje in jouw bos. Want dat is de beloning: een bos vol boompjes. Hoe dom het ook klinkt, het werkt. Want dode bomen zijn lelijk.

Favourite drinkAls ik uit school kom is het eerste wat ik doe mijn mok pakken en warme chocomel maken. Zó lekker, vooral tijdens de koude dagen deze maand. De mok heb ik voor m'n verjaardag gekregen, ik vind 'm echt heel schattig.

(Ik word best wel blij van deze post met fijne dingetjes.)

Wat was bij jou favoriet deze maand?

Love,
Emma


21 reacties

 1. Ik vind dit artikeltje helemaal leuk, want: on top! Chocolademelk! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk om van die fijne dingetjes te lezen. enne, die app klinkt geniaal, hihi. die ketting van de hema is echt ontzettend wauw, pas maar op dat ik die niet kom stelen ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, een bos met dode boompjes.. Ik denk inderdaad dat ik me dan zo schuldig zou voelen dat ik expres mijn telefoon niet zou pakken. Wat een handige app eigenlijk! Ik kijk al-tijd wel een keer of 20 op mijn telefoon als ik bijv. een artikel moet lezen of een opdracht af moet maken. Thanks voor de tip! Liefs, en fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke favorieten! Ik hou ook echt van die subtiele kettinkjes met edelstenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee met de chocomel. Ik pak hem meestal 's avonds op de bank. Echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh! Die app lijkt me eigenlijk iets wat ik vaker zou moeten doen en inderdaad, je wilt geen dode boompjes hahha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die app klinkt erg interessant. Ik ga maar eens overwegen of ik hem zal downloaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo benieuwd naar dat boek! Oh en die app klinkt eigenlijk wel handig en verstandig haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh een bos vol dode bomen klinkt vrij radicaal. Wel leuk creatief bedacht zo'n app, kan mij voorstellen dat hij werkt! En je mok is echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk kettinkje! Die app lijkt me wel wat, had er nog niet over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leeuuk Emma!! Ik ben, naarmate ik het boek steeds meer voorbij ziet komen, nu ook wel heel benieuwd naar het boek van Anna eigenlijk... En die app is echt slim! Gelukkig ben ik (als het goed is) niet een uber telefoonjunkie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die ketting is gaaf! On Top vond ik ook een leuk en inspirerend boek! En Forest klinkt echt als iets dat perfect voor mij is. Ik ga het even opzoeken in de App Store. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Had nog nooit van die app gehoord! Wat een leuk concept haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoe tof die app, ga ik eens proberen als ik ga studeren! ;) Want boompjes en bosjes zijn kei gezellig. Oh en On Top is zo'n goed boek. Echt zo'n boek waar je na de dagen dat je hem uit hebt nog eventjes alles laat bezinken, luv it.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Forest klinkt ideaal met studeren. In de toetsweek is dat wel handig...eigenlijk nu dus. Al zou forest ook op de PC moeten, want studieontwijkend gedrag nummer 1 is Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anna is ook een voorbeeld voor mij! echt een TOPPER! ik wil dit boek ook nog gaan bestellen liefs x

  BeantwoordenVerwijderen