De mooiste fotografie op Instagram #4

16.1.16
Het houdt maar niet op. Steeds weer ontdek ik prachtige fotografie op Instagram. Vandaag dus weer een aantal accounts die het dubbel en dwars waard zijn om op de volgknop te drukken.


Op dit prachtige account worden mensen en natuur bij elkaar gebracht. Verstilde portretten, noem ik ze. Ik word gewoon zo blij van het feit dat natuurfoto's en portretten elkaar afwisselen wat voor een heel mooie feed zorgt.
@_FOODSTORIES_

Who doesn't love food?! En al helemaal als het zo perfect gefotografeerd wordt. Een geweldig account voor je food-o-graphy inspiratie.@LIVINGITRURAL

Voor de natuurliefhebbers onder ons een ontzettend fijn account met (wilde) dieren en bomen. Persoonlijk houd ik er van, waar de mooie donkergroene kleuren zeker een steentje aan bijdragen.


@HELLOEMILIE

In tegenstelling tot het vorige account heeft Emilie een feed met mooie pasteltinten. Hoe ze het doet, weet ik niet, maar ze weet luchten en zanderige vlaktes altijd op hun mooist vast te leggen.
@AMOURAMELIA

Foto's met double-exposure effecten vind ik zo gaaf! Amelia vindt dat blijkbaar ook, want ze heeft een prachtige verzameling double-exposure foto's op haar account staan.

@DREARYBLACK

Als laatste een feed met blauwtinten die me gelijk aan winter, sneeuw en ijs doen denken. Ook dit vind ik prachtig, die ijskristallen zijn echt zo mooi gefotografeerd!

Zo zie je maar weer, elke feed heeft z'n charmes met verschillende kleuren en tinten. Ik vind het allemaal mooi in ieder geval.

Welke tinten vind jij mooi in een feed?

Love,
Emma16 reacties

 1. Wauw!! EN jaaa foodstories is echt geweldig!! En helloemilie ook! De rest kende ik nog niet maar ziet er ook echt tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat bestaan er toch talentvolle mensen op insta. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsjonge, dat het mogelijk is om zulke mooie foto's te kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat account van de natuur en wilde dieren vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!! Deze accounts zijn echt heel mooi!! Vraag me altijd af hoe ze dat voor elkaar krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op instagram is zoooo veel moois te vinden, kan er uren zoet mee zijn! Dit zijn hele mooie verzamelingen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's! Ik vind het heerlijk om ze te kijken. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze even opgezocht, ze zijn zo mooi!! Ik hou ook van dit soort instagram pagina's. Zelf ben ik ook erg in de natuurfoto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat prachtig, ik kan hier echt van genieten. Vooral die een na laatste vind ik prachtig, ik ga er meteen een paar volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. JAAA. Zoveel mooie plaatjes. Ik word hier van binnen dus echt warm van. Lol. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw! I love blauw en zwart maar ik vind alle foto's mooi! En jouw natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen