Blogs I love #8

2.1.16

Bron: oakandfir.com

Het is begin januari en alle feestelijkheden zijn weer enigszins uitgedoofd. Om te voorkomen dat je in een zwart gat valt heb ik vandaag weer wat leuke blogs op een rijtje gezet. Veelal kleinschalige, persoonlijke blogs omdat ik merk dat ik die de laatste tijd heel erg leuk vind om te lezen.

1. Mevrouw Iep

Het eerste wat me opviel toen ik op Ieps blog terechtkwam, was de helderheid. Prachtige heldere foto's en een minimalistische lay-out met veel wit. Ze is fotografiestudente, dus dat verklaart de mooie plaatjes.


2. Fleur Sophia

Toen Fleur door een burn-out tijdelijk moest stoppen met haar studie, besloot ze zich toe te leggen op bloggen. Dit blijkt geen verkeerde keuze te zijn geweest, want wat geniet ik van haar outfits en reisverslagjes!


3. Happy Myrtille

Myrthe is een vrolijke meid die barst van de creatieve uitspattingen. Ze schrijft, tekent en fotografeert er op los en heb je al met haar Photoshopkunsten kennisgemaakt?

4. The Halfway Point

Over de dichtkunsten van Erin Hanson heb ik al meer geschreven (klik). Nu blijkt ze ook nog een blog te hebben waar ze nog meer schrijfsels deelt. Af en toe laat ze eens een outfit zien, ze heeft een heel dromerig vintage stijltje. En naast dichtkunsten bezit Erin ook nog naaikunsten waarmee ze de leukste kledingstukken maakt.

5. Lemontierres

Naast haar eigen blog blogt Sjoukje ook voor Teske, waar ik (en veel anderen) haar van ken. Lemontierres is een echte lifestyle blog met persoonlijke accenten. Sjoukje schrijft heel fijn en persoonlijk waardoor je het gevoel krijgt haar echt te kennen.

diary_berlijn-3-3

6. OAK & FIR

Danique is een fotografe met een blog waarop ze voornamelijk shoots plaatst. En wauw, wat zijn die gaaf zeg! Elke foto die ze maakt is gewoonweg prachtig. Oh ja, vergeet niet om ook even Daniques portfolio in te kijken als je nog meer magische kiekjes wilt zien.

Deze fijne blogs helpen je vast uit om uit een eventueel post-decemberdipje te komen.

Welke blogs uit dit rijtje vind jij leuk?


Love,
Emma

22 reacties

 1. Dit zijn echt hele fijne blogs. Een paar volg ik nog niet, dus ik ga even snel een kijkje nemen, haha! Dankje Em! Enne, mag ik even een moment stilte voor de sneeuwvlokjes op je blog? I luv them. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blogs! een aantal kende ik nog niet, die ga ik eerst maar eens bekijken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow, wat een mooie foto's ik word helemaal nieuwsgierig naar de blogs! ;) Ik ben helemaal nieuwsgierig geworden naar de blog van Danique! En Iep haar blog, jaaa, zo mooi, heb je haar zelf getekende canvas tasjes al gezien? :o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, liefde voor Myrthe's blog! En lemonterres is ook zo leuk! Nummer 4 & 6 kende ik nog niet, ben benieuwd, let's take a look! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk lijstje! De meeste kende ik helemaal niet. Altijd leuk wanneer je je bloglijstje kan aanvullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh, wat leuk dit zeg en wat lief! Dankjewel!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah! Lieve Em! Wat vind ik dit leuk om te lezen! Onwijs bedankt voor deze eer! <3
  Liefs Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat je dit doet! En echt heerlijke foto's (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende ze bijna allemaal. Zulke leuke blogs! Vooral Myrthe (♡♡♡) & Fleur zijn zo enorm leuk en mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel goed lijstje! Ik kende ze bijna allemaal al, en lees ze dan ook met plezier :) je hebt zelf ook een mooie blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De blogs van Fleur en Myrthe vind ik ook heeeeel tof! Daar kijk ik graag op. :)
  De laatste drie ken ik niet, dus die ga ik snel bekijken nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh ja de blogs van Iep en Fleur zijn zo fijn! De andere blogs kende ik nog niet (heel goed), maar ik geloof dat daar nu direct verandering in gaat komen, haha! Ga meteen even door klikken :)

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yay, kan ik weer wat nieuwe blogs ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeh, ik ken alleen maar de blog van Fleur, de andere ga ik zeker eens bekijken, leuk!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Hier zaten er ook weer een paar bij die ik nog niet ken dus ik ga meteen even een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jaaaa ik hou ook van persoonlijke blogs!! Die van Myrthe is inderdaad MEGA leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw prachtige inspirerende mensen zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lemontierres vind ik ook echt heel tof, alleen de naam al! Allemaal stuk voor stuk geweldige blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben net op jouw blog terecht gekomen (zag het in de krant haha) maar WOW, wat een gave blog!! Ga je zeker in de gaten houden en volgen. Ben van plan zelf ook te gaan bloggen dus dit is perfecte inspiratie. En de blogs hierboven ook meteen maar even checken, thanks!

  BeantwoordenVerwijderen