Outfit | Back in the seventies

7.11.15Geen idee hoe het met jullie zit, maar ik ben helemaal weg van de jaren '70 trends. De kledingstukken met een col stapelen zich op en dat terwijl ik er eerst nooit zo'n fan van was. Deze outfit is dus op de seventies geïnspireerd, met als decor vallende bladeren en een blaadjesdeken op de grond.

Voor de mensen die het nog niet gezien hadden: ik heb een nieuwe bril! Pasgeleden kwam ik er dus achter dat ik eigenlijk best wel een vierkant hoofd heb en dat een ronde bril me dus niet zou misstaan. Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ik een mailtje kreeg dat ik de winactie van Sjoukje gewonnen en niet veel later werd ik verliefd op dit bordeauxrode, ronde montuur. Ik wil mijn oude bril nu niet meer op haha.

Maar goed, die jaren '70 dus. Een streepjescol, een suède button-up rokje met overknee kousen en Dr. Martens, allemaal items uit vervlogen eeuwen. Wel heel leuk om te bedenken dat je oma ook zoiets gedragen zou kunnen hebben!

Top: H&M
Rok: H&M
Overknee kousen: H&M (wat ben je toch lekker origineel qua winkels Emma)
Schoenen: Dr. Martens
(Bril: Firmoo.com)
Wat vind jij van de jaren '70 trend?

Love,
Emma

25 reacties

 1. Oh Em, wat een toffe outfit! Ik ben ook verliefd op deze trend en die mag wat mij betreft nog wel eventjes blijven. De foto's zijn ook heel mooi! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit. Hoge sokken vind ik zo mooi staan onder een jurkje of rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAAAAAUW EMMAA! Die nieuwe bril staat je zooo goed! Echt!! Je had voorheen een iets smallere vierkantige toch? Maaar oeh wat staat deze je goed!!! En je outfit is ook super mooi! Ik houd van die colletjes, ze zijn lekker warm hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, die was iets vierkanter en kleiner, dankjewel girl!<3

   Verwijderen
 4. Heerlijke outfit! En die bril staat je echt heel goed, superleuk dat je er zo een goeie hebt gewonnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke outfit! Ik vind het ook heel leuk staan dat je van die lange zwarte kousen aanhebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woooow, da's wel even wennen hoor die nieuwe bril maar hij staat je ZO tof! Echt een groot verschil. Ik ben trouwens ook zo dol op die jaren 70 trend (wie niet?) Ik wil eigenlijk nog een spijkerrokje inslaan, je kan er nooit genoeg hebben. Het is zoals skinnybroeken, je hebt er minstens twee nodig. Een zwarte en een jeans en dan nog een derde met een kleurtje. Dat is met die spijkerrokjes exact hetzelfde. Die kniekousen passen er zo tof bij! Je hebt echt een prachtig stel benen Emma!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wauw die eerste foto is echt mooi! Dat rokje staat je heeel leuk X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk die 70's outfit, met zo'n stoere twist eraan! Ik vind die kniekousen er ook zo leuk bij staan! Die vierde foto, daar sta je echt mooi op!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehhh ik vind die een na laatste foto zo leuk! Komt ook omdat die bril zo goed bij je staat denkk. Heel leuk outfitje ook met de kniekousen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Loveee the 70s! Heerlijk die stijl! Ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Helaas staan ronde brillen mij absoluut niet want anders had ik ze ook zeker gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je ziet er super leuk uit! Vooral de lange sokken vind ik stoer! Ik was inderdaad ook niet echt van de coltruien, maar nu vind ik ze heel leuk en lekker zitten. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaaaa!!! Ik ben ook helemaal weg van deze trend!! Ik wil ook zo graag zo'n suede rokje! Staat op mijn lijstje voor kerst, hihi! Echt een leuke outfit! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk rokje, vooral hoe je hem gecombineerd hebt! Wat ik me dan altijd af vraag, doe je dit ook gewoon naar school aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo leuk!! Colletjes en rokjes (vooral deze) vind ik bij heel veel mensen (ook bij jou) echt heel erg leuk staan!! Ikzelf durf het alleen nog niet helemaal aan, al zou ik het toch wel erg leuk vinden denk ik.... En je Docs.... Ze zijn echt amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb zelf dus helemaal niets van deze trend, maar jou staat hij echt supermooiwauw. En ja, ik aas echt al heel lang op Dr. Martens, haha. En mag ik weten welke camera je hiervoor hebt gebruikt? Want deze foto's zijn echt pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik gebruik de Canon EOS 1200D met de 50 mm 1.8 lens :)

   Verwijderen