November favourites

11.11.15De maand november is alweer aangebroken, wat door mij altijd geassocieerd wordt met koud, nat en saai. Er kunnen natuurlijk al wel voorbereidingen getroffen worden voor de leukste maand van het jaar, december. Maar voor nu een aantal favorieten die deze maand net een beetje fijner maken!

Favourite tea: clipper 'love me truly'Ik was nooit zo'n theedrinker, maar sinds ik Clipper thee heb ontdekt vind ik het heerlijk. Deze thee is heel kruidig en dus perfect voor de herfst en de winter. Dit klinkt toch ontzettend fijn? 'An organic chai infusion of cinnamon, ginger and cloves.'

 :
Favourite quote: pretty?!
Ik ben echt een sucker voor quotes. Vooral inspirerende en motiverende quotes zijn wel mijn ding. Deze is bijvoorbeeld zo waar! Echte schoonheid zit vanbinnen. #emmaswijsheid

Favourite clothing item: the cozy cardigan
Elke avond, als ik zin heb in iets zachts en warms om me heen, trek ik dit vest aan. Zo heerlijk! Hij komt van de Primark en is echt mijn aller- allerfavorietste vest ooit.

Favourite item on the wishlist: Christmas dress


Is het te vroeg om al naar een kerstoutfit te kijken? Ik denk het niet. En kijk eens wat een mooi jurkje ik heb gevonden bij Esprit! Ik houd van het fluweel met wat kanten details en omdat hij opzich nog best wel simpel is, is dit jurkje ook na de feestdagen nog heel goed te dragen.

Yay, ik word er helemaal blij van om dit te schrijven! Alleen werkt Blogger helaas niet altijd even goed mee, maar ja. Things could be worse, om in de positieve-quote-vibes te blijven.

Nu een heel random vraagje: wat is jouw favoriete thee?

Love,
Emma


19 reacties

 1. Oh wat een leuke favorieten. Mijn lievelingsthee is ook van clipper, ik heb geen idee hoe hij noemt maar het is een lichtroze doosje en met muntblauwe details, sindsdat ik die thee ken drink ik niets anders :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, die quote is ZO waar Emma! Die heb je goed uitgekozen, hihi. Dat vest ziet er zo heerlijk zacht uit <3 En hey, zo nat en saai is november niet hoor? December, ja, shit, dit komt echt al erg dichtbij nu! Almost christmas!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vest ziet er inderdaad echt mega comfi uit, en volgens mij voelt het ook alsof je constant een knuffel krijgt. En ik hou van thee, vooral de limited edition smaken van pickwick! Mijn favoriet is toch wel de Turkish Apple variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herfst thee! <3 Super fijne dingen zeg, dat jurkje ziet er heel mooi uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!! Die quote is echt perf :) En ahh, liefde voor een lekkere warme cardigan (ik heb d'r nu ook 1 aan, zo heerlijk) Ik hou erg van Chai thee, maar ik heb niet echt een favoriet want ik vind alles wel lekker eigenlijk, oh behalve van die mierzoete vruchtenthee, daar heb ik niets mee! (hahah, rijm! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhhh die thee lijkt me echt HEER-LIJK. Die ga ik ook eens opzoeken in de supermarkt. Hihi, Blogger werkt inderdaad niet altijd mee; herkenbaar. Als je ooit nog eens zin krijgt/de kans krijgt om over te stappen op Wordpress; doen. Het is het waard! Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opzich ben ik niet ontevreden over Blogger, alleen dit soort dingetjes zijn irritant. Overstappen is weer zo'n gedoe haha, maar wie weet, ooit!

   Verwijderen
 7. Wat een leuke favorieten ! Vooral die quote, i love quotes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat jurkje van Esprit is echt leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh die bordeaux rode vest! Mega leuk! Ik ben de laatste tijd dol op munt thee :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Clipper thee ziet er zo leuk uit en die Christmas dress: yes please!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aah dat vest lijkt me heerlijk! Ik heb ook zo'n lekker warm zacht vest. Zo fijn om in weg te kruipen op de bank met een lekkere kop warme chocomel :) Laat de winter maar komen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke favorieten heb je voor deze maand! Het jurkje dat op je wishlist staat is zoooooo mooi. WAUW. Ik weet zeker dat het je prachtig zal staan. En die vest.. die ziet er lekker warm uit! Mijn favoriete thee op dit moment is ananas-thee. Ik leerde het kennen toen ik samen met mijn vriend ging ontbijten. Echt een grote aanrader!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh wat een leuke favoriete! Die thee lijkt me echt goed. Normaal gezien was ik ook niet echt een theedrinker, maar dat is onlangs ook veranderd haha :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Emma, wat een leuke blog heb je: ik ben een trotse nieuwe volger! Ik vind vooral de quote in dit artikeltje mooi. Hij is zo waar, mensen kunnen zo vaak obsessed raken met het mooi zijn, dat ze niet hun andere kwaliteiten wel eens kwijt raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die quote is zo fijn, een goede om te onthouden! En die thee wil ik uitproberen, klinkt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen