Last week in crappy pictures

28.11.15Neee, heel mijn blogbericht is weg?! Foetsie, zomaar? Vertwijfeld begin ik weer met typen, in mijn achterhoofd de bergen werk die ik nog moet doen. Iets minder uitgebreid dan maar, dit overzicht van mijn week.


SATURDAY 21-11-2015Het zal wel aan mij liggen, maar voor mijn gevoel was echt alles op deze zaterdag gepland. Ofzo. Maar goed, ik vertrok vol goede moed naar de open dag van de universiteit Utrecht. Daar woonde ik een minicollege over Jane Austen en een presentatie met algemene informatie bij, beide in het Engels. Arme papa, hij verstond er geen woord van. Na afloop stuitten we op een koffietentje waar ik een verrukkelijke caramel macchiato bestelde. Of, zoals de barista het zei, een 'karamelfeestje'. Die avond moest ik oppassen, dus dat was wel chill.

MONDAY 23-11-2015In tegenstelling tot andere maandagen was dit een enervende dag. Ik ging namelijk een dagje meelopen op de universiteit Leiden. (Pfoe, hier is iemand bezig met haar studiekeuze.) Het was onwijs gezellig en als kers op de taart deed ik nog een speeddate met die lieve Stella. Na vier uur gereisd te hebben ben je echt wel gaar dus ik was dan ook blij toen ik weer thuis was.

TUESDAY 24-11-2015Dinsdagen zijn altijd saai, onthoud mijn woorden. Het meest exciting van die dag was dan nog wel dat ik een lang vergeten middenscheiding ontdekte. Het staat zo anders! Inmiddels heb ik mijn oude scheiding weer hoor, anders is de ene kant bol en de andere plat, niet zo fancy.

WEDNESDAY 25-11-2015Wat is volle maan toch mooi! Maanfoto's met je telefoon maken gaat niet zo goed, maar je ziet toch wel een maanachtig iets. Dit was ook de dag waarop ik me realiseerde dat ik al veel te lang mijn camera niet heb gebruikt, zo jammer want ik wil het zo graag!

THURSDAY 26-11-2015Uit school ging ik de stad in met een paar vriendinnen om boodschappen te doen voor een girls night! Die bestond vooral uit Heel. Veel. Eten, zoals deze cake. Mjam. Ik word trouwens zo blij van de gezellige sfeer in de stad rond deze tijd! (Kerst komt er alweer in zicht, yaay!)

FRIDAY 27-11-2015

Vrijdagochtend begon met een kussengevecht en het openrammen van een pinata waarna er ontbeten werd met kruidnoten en M&M's. We so healthy.
's Middags probeerde ik een begin te maken aan mijn betoog voor Nederlands waar ik nu dus ook echt mee aan de gang moet. Aanstaande dinsdag moet ik 'm houden, tien minuten praten over de stelling dat ons onderwijs moet worden aangepast aan beelddenkers. (Ben ik wel enthousiast over hoor, het is alleen zo veel werk.)
Die avond vertrok ik naar school (oh ja, we waren vrij vanwege een rapportenvergadering. YAY.) om daar vandaan met de bus naar Rotterdam te gaan. Daar moest ik voor muziek een concert bijwonen wat echt mooi was en het was ook gewoon heel gezellig.

Al met al ben ik nog best uitgebreid geweest, maar goed. Deze week was leuk want ik hoefde maar drie dagen naar school en dat is fijn. Vinden jullie het trouwens leuk om dit soort posts te lezen? Ik doe dit eigenlijk nooit maar ik vind het wel leuk om wat meer uit mijn leven te delen!

Hoe was jouw week?

Love,
Emma

10 reacties

 1. Leuk om het zo te lezen! Ik had die struggle ook gisteren, een heeeel verhaal geschreven en toen opeens weg. Mwehh.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoaaaah. Caramel, slagroom... Whoaaaaah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah zo leuk om te lezen dit, Em! en al die foto's van dat lekkere eten, wat doe je me aan.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zo tof dat je Stella eventjes hebt ontmoet! (: En kerstlichtjes en die sfeertjes, oh, geweldig vind ik het! Ik kan er niet genoeg van krijgen! Zo'n midden scheiding staat je best goed hoor? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk om te zien! :) Kersttijd is inderdaad zo leuk! De sfeer is dat echt zooo gezellig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke post, en ik vind de titel echt geweldig!! Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Haha leuk dat de barista het een karamelfeestje noemde, want zo ziet het er ook echt uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa heel leuk zulke fotodagboekjes! Zutphen is ook zo gezellig met die lichtjes, daar word je echt vrolijk van. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh ja, de studiekeuze........ Ik ben naar Nijmegen geweest, maar ik denk dat ik gewoon hier bij mij in de buurt eentje ga kiezen. STRUGGLES! En liefde voor kerstverlichting (maar eigenlijk alles met het woord kerst ervoor) :)

  BeantwoordenVerwijderen