De mooiste fotografie op Instagram #3

18.11.15

Hey hallo, daar ben ik weer! Deze week is de laatste week voor de rapportcijfers ingevoerd moeten worden en dus denkt iedere docent slim te zijn om op het laatste moment nog een toets te geven. Enorm druk dus. Maar ik ben weer terug met een aantal prachtige fotografieaccounts op Instagram!

Vooral sinds ik zelf een portretaccount heb aangemaakt, ontdek ik steeds meer toffe accounts. Ze zijn lekker divers dit keer, enjoy! :)

Het verbaast me echt dat dit account niet meer volgers heeft, de portretten zijn zo gaaf! Ze hebben een dromerige sfeer wat vooral komt doordat er vaak wazige objecten op de voorgrond worden gebruikt. Heel erg mooi!@OKAYOWEN

Wat is dit een gaaf Pinterest-achtig account zeg! Ik had dan ook NOOIT verwacht dat hier een 15-jarige jongen achter zou zitten. Like whut?! Het zijn stuk voor stuk zulke fijne plaatjes!@SOFIESUND

Dit is het account van een Noorweegse fotografe, Sofie, en ze heeft zoveel talent! Niet alleen haar foto's zijn supermooi, maar ook de teksten die ze erbij schrijft, wat een prachtig geheel vormt.@TERESACFREITAS

Het bijzondere aan Teresa is dat ze nooit haar hoofd op Instagram deelt, ze wil graag anoniem blijven. Haar foto's stralen een soort serene rust uit wat ik echt heel mooi vind. Een ontzettend tof, uniek account.@OWNTHELIGHT

Toegegeven: ik heb een zwak voor wanderlust-achtige accounts als dit. Al die bergen met watervallen, bomen en stenen: geweldig. Eigenlijk een dom idee dat je het leuk vind om naar avontuurlijke mensen te kijken terwijl je zelf lui op een stoel zit. ;')

Heb jij weer wat leuke accounts ontdekt?

Love,
Emma

20 reacties

 1. Wauw echt prachtige instagram accounts!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja die wanderlust feeling gevende accounts zij zó goals!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw! Die accounts zijn echt heel erg mooi! Het doet me een beetje verlangen naar een mooie feed, maar daar ben ik dan weer te chaotisch voor haha! Ik smelt echt van dit artikeltje!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ervaar hetzelfde haha, laat ik het maar houden bij het kijken naar zulke mooie accounts! ;)

   Verwijderen
 4. Ze zijn allemaal zo mooi! Vooral die met de portretten vind ik erg mooi! Ik wil binnenkort ook beginnen met meer portretfoto's te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These photos are so amazing! xo

  www.eatlovemerry.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie echt zulke mooie plaatjes heb je verzameld!! Ik volg ook altijd graag fotografen enzo die dit soort foto's posten, echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die portretten zijn zo mooi! Wil ik ook kunnen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie accounts! Die eerste is prachtig. En Sofiesund volg ik inderdaad ook, prachtige foto's! :)

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wow, echt prachtig inderdaad!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het leukste aan foto's dat ze (in scène gezet of niet) een verhaal vertellen en dat het aan mij als kijker de taak is dat verhaal uit de foto te halen. Bij al deze plaatjes en accounts krijg ik gelijk de neiging om hele verhalen rondom de foto's te schrijven. Dus bedankt voor het delen, heb ik gelijk weer een hele hoop inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hè, dit soort accounts zijn zo inspirerend! You're welcome :)

   Verwijderen
 11. Nice pictures, have a good day

  http://historiassparacontarr.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ZO leuk!! De laatste kende ik nog niet, yaay nieuwe mensen om te volgen :) Ik hou echt van die adventure/wanderlust/ikbenaltijdaanhetreizenlekkerpuh-accounts echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Okayowen ben ik echt gelijk gaan volgen toen je dat ene ding op Insta had gepost. Liefde voor zijn foto's. Ook ontdekte ik een heel mooi portretaccount, alleen weet ik de naam zo gauw niet.

  BeantwoordenVerwijderen