The smell of autumn

14.10.15


Zachtjes liep ik het bos in, op zoek naar een mooi herfsttafereeltje om vast te leggen. Eigenlijk was alles om me heen één groot herfsttafereel. De langzaam verdorrende takken met zowel groene als oranje bladeren wiegden in de wind en ondanks de kou ontspande ik wat.

Het is herfst en binnenin me was er een drang om alles daarvan vast te leggen. Toen er een waterig zonnetje begon te schijnen kon ik het niet meer weerstaan, maar greep mijn jas en camera en ging naar buiten. Als eerste kwam ik een boom tegen. Als bomen volmaakt kunnen zijn, was deze volmaakt. De intense kleuren van de bladeren sprongen gelijk in het oog en ik kon niet anders dan plaatjes schieten. Bestaat er al een award voor de mooiste herfstboom?Eenmaal in het bos - of eigenlijk is het te klein om een bos genoemd te worden - zag ik veel groen, maar toen ik beter keek lag de grond bezaaid met oranjerode en gele bladeren.

Compleet ontspannen maar ook door en door koud ging ik even later weer naar huis, een tevreden lach op mijn gezicht. Terwijl de foto's die avond geïmporteerd werden las ik wat herfstgedichtjes en kwam ik tot de conclusie dat ik herfst eigenlijk helemaal niet zo vervelend vind. 

Heb jij al herfstfoto's gemaakt?

Love,
Emma
 

21 reacties

 1. Heerlijk he, al die herfstfoto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik hou ook erg van de herfstkleuren, kan alleen niet zo goed foto's maken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke leuke foto's! De herfst is echt gewoon prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, Emma! Ik ben van plan binnenkort - gewapend met camera - weer eens een bezoekje aan het bos te brengen en ook wat herfstplaatjes te schieten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow super mooie foto's! Het weer is dan wel niet al te best, maar alle bladeren op de grond en de kleuren van de bomen zijn wel echt perfect om foto's van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De herfst is fijn en mooi! Mooie foto's! Maar waar is de herfst gebleven.. het is net winter nu :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zulke mooie foto's!! Ik vind vooral die met dat bruggetje in de verte heel goed gelukt, en die boom is inderdaad ook super fotogeniek. Herfstfoto's heb ik ook al gemaakt, maar als ik deze foto's zie heb ik zin om nog een tweede ronde door het bos te maken. Ik vind de herfst awesome! Alleen mag het alsje, alsje, alsjeblieft ietsje warmer zijn? Ook mooi geschreven trouwens. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! De natuur vind ik zo mooi in de herfst inderdaad! Xo

   Verwijderen
 8. Ontzettende mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind het heerlijk om rond deze tijd eens naar het bos te gaan! Al die mooie gekleurde bladeren die nu van de bomen vallen, zo mooi!

  Liefs Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mooie foto's! Ik moet ook gauw eens naar het bos met mijn camera :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ah wauw wat een prachtige foto's! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het zijn echt prachtige foto's! Ik heb nog niet echt herfstfoto's gemaakt.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waaaauw, je foto's zijn echt geweldig! De herfst is zelfs mooi! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, die foto met het hekje op de achtergrond is echt super mooi. Ik ben heel erg dol op de herfst, het is mijn favoriete seizoen. En of ik al foto's heb gemaakt? JAAA!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super mooi foto's! Je hebt echt talent :)! De herfst is zo knus!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb nog steeds geen herfstfoto's gemaakt, shame on me! Wat heb je weer een heerlijk artikeltje geschreven Em <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele mooie herfstfoto's Emma! Je derde foto van onderen is onwijs mooi, de andere ook maar deze sprak me het meest aan. Ik wil ook nog een keer graag naar het bos gaan om wat foto's te maken, maar mijne zullen nooit zo mooi worden als de jouwe!

  BeantwoordenVerwijderen