Outfit | Urban chic

3.10.15Na een week niets van me te laten hebben horen, is hier weer een outfitje. Deze week was enorm druk en mevrouw plant nooit iets in en dat riedeltje. Gelukkig kan er alweer afgeteld worden naar de herfstvakantie!

Ik weet niet zo goed hoe ik deze outfit moet omschrijven. Aan de ene kant is 'ie vrij chic door de kokerrok en veterschoentjes, maar door de leren accenten is het toch weer wat stoerder. En als je op de skatebaan foto's maakt ben je natuurlijk al helemaal een stoere girl.
De outfit is in ieder geval een favorietje van de afgelopen tijd. Omdat korte mouwen soms wat koud zijn gooi ik er een licht jasje overheen, die ik hier trouwens niet aanheb.

Top: Zara
Rok: Coolcat
Schoenen: H&M


Wat vind je van deze outfit?

Love,
Emma

29 reacties

 1. Yay, first!! Maar echt een heel mooi outfitje Em! Eigenlijk moet ik ook nog een kokerrok aanschaffen, maar ze zijn allemaal zo lang bij mij.. Staat jou in ieder geval heel goed. Lievvs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem jou heel mooi staan.
   Want jij bent lang en dan staat zoon rok je veel mooier dan als je zo klein bent.
   X Anne-Wil

   Verwijderen
  2. Ik vind dat hij jou heel mooi staat.
   Want jij bent best wel lang dus dan staat zo'n rok je beter dan als je zo klein bent.
   X Anne-Wil

   Verwijderen
 2. Zo leuk Em! Ik ben dol op je top! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schone outfit! Leuke schoenen ook, helemaal mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk leuk!! En ook echt een super locatie. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt erg toffe outfit, je ziet hier ook al zoveel jaren ouder uit. (Dat zeg ik bij bijna elke outfit foto van jou geloof ik, oeps.) Staat je erg leuk die kokerrok en dat op een skatebaan, wooh Sk8ter girl ;). Ik moet me ook nog steeds eens een kokerrok aanschaffen, maar het staat me gewoon niet, ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb je nog nooit gezegd, maar misschien wel gedacht? ;) Grappig dat je dat zegt, vind ik zelf namelijk totaal niet haha. Dankjewel! En jij hebt zulke mooie benen, ik weet bijna zeker dat het je leuk staat!

   Verwijderen
 6. Ik vind het echt een hele leuke outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat zie je er mooi uit! echt een leuke outfit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs leuke outfit! Ik vind de rok echt prachtig!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. echt ik blijf het maar herhalen maar ik vind het zó leuk om te zien hoe jij je ontwikkelt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, best wel scary dat iedereen mijn 'ontwikkeling' zomaar kan volgen. ;)

   Verwijderen
 10. Ik vind het echt heerlijk om te zien hoe je een eigen stijltje hebt. Ik zou er zelf nooit in gaan lopen, want het is niet 'mij'. Maar het is wel 'jij' en de foto's zijn mooi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit!! Toffe locatie ook, het maakt de outfit inderdaad wat stoerder (net als je leren rok, haha)! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw Emma, wat zie je er prachtig uit! Ik vind je stijl echt geweldig! Je doet je eigen ding en toch zie je er zo classy uit. Ik wou dat ik dat kon haha. Maar ik lijk steeds meer en meer op een hoopje kleren bij elkaar (als je begrijpt wat ik bedoel ;) ). Maar alweer een ZEER geslaagde outfit! Ik ben trouwens verliefd op je schoenen en zal ze straks even komen stelen, hihi... :D xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke schoenen draag je! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zie je er prachtig uit, je straalt gewoon! De kokerrok staat je echt onwijs goed en die schoenen, wauw gewoon. Ik denk dat ik zojuist verliefd ben geworden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een stoere look! Gave foto's ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke outfit! Die schoenen <3
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt een heel tof outfitje! Ik vind de contrasten tussen stoer, modern en retro heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb laatst ook een leren rok aangeschaft. Bij mij komt 'ie alleen net op mijn knie. Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen