Outfit | Shirtdress

24.10.15

Gewapend met mijn camera liep ik het bos in, de rest van de familie achter me aan. Na een tijdje gelopen te hebben belandden we op een open plek waar de zon ons tegemoet lachte. Perfect om wat outfitfoto's te maken!


De jurk die ik aanhad is een oversized blouse. Een beetje vormeloos, maar met een random touwtje om m'n middel geknoopt vind ik hem heel tof. De jurk heeft een beetje camouflagekleuren voor in het bos, haha. Gecombineerd met een choker, een leren jasje en Docs is het best een stoere outfit voor mijn doen maar ik vind 'm wel leuk!

Nadat we nog een poosje gewandeld hadden gingen we nog even Arnhem in, en pfoe, wat is dat een leuke winkelstad zeg! In een redelijk korte tijd zijn we goed geslaagd en de dag werd afgesloten bij de Mac. Eenmaal thuis importeerde ik de foto's en tot mijn grote schrik zag ik dat ze bijna allemaal wazig waren. Heel jammer, maar ik wil ze toch nog even delen. :)

Shirtdress: Forever 21
Jasje: Only
Choker: New Yorker
Schoenen: Dr. Martens


Wat vind jij van een shirtdress?

Love,

Emma

19 reacties

 1. Hoe leuk dat je dit durft dragen! Persoonlijk zou ik het niet durven, maar dat betekent niet dat ik het niet mooi vind, integendeel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt leuk!! Toch nog mooie foto's hoor ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wauw Em, ik hou van je outfit! Iets wat ik ook zo zou dragen, ik vind het echt heel tof! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf! Ik vind het ook echt goed bij je passen. Leuk dat die kettinkjes weer terug komen. Die had ik vroeger ook vaak aan. Leuk zijn ze hè! En verder die schoenen, I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat deze outfit echt bij je past, ik heb geen idee waarom, misschien omdat ik zelf niet voor het zwart ben enzo, maar bij jou is het mooi, wat zeg ik, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit! Ik vind de foto's echt heel mooi geworden!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Hele leuke outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks sommige foto's wat wazig zijn, zijn ze heel leuk! Prachtig jurkje/blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat een lieve outfit (: Je bent heel schattig op deze foto's. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie outfit Emma! Waar wandel je in Arnhem? Ik kom namelijk redelijk vaak in Arnhem, woon je daar ook of? Ben je wel eens in het Sonsbeek park geweest? Die is ook heeel erg mooi, met een mini waterval enzo hihi :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! We wandelden dichtbij de Hoge Veluwe en je was ook zo in het centrum haha. Nee ik woon op een uur rijden afstand, we vonden het gewoon leuk om er eens heen te gaan. Bedankt voor de tip! :) X

   Verwijderen
  2. Oh oke. Ik dacht misschien (ooit in de toekomst) kunnen we dan meeten ;).

   Verwijderen
  3. Oeh dat lijkt me sowieso heel leuk hoor! :)

   Verwijderen
 11. Ik vind de kleurtjes super leuk, past perfect bij de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Altijd zo'n baalmoment als je foto's achteraf wazig zijn. Nouja...het heeft ook wel wat :) Ik hou van je jurkje, te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ah de shirtdress staat je echt heel erg goed! <3 Ik vind het echt super leuk voor de herfst. :)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen