Een boswandeling

28.10.15Ik hoop niet dat jullie al genoeg hebben van mijn herfstfoto's; ik nog lang niet namelijk! In mijn vorige post heb je al iets kunnen lezen over het feit dat ik in een Arnhems bos rondhuppelde, nu ga ik daar het resultaat van laten zien.

De omstandigheden waren perfect: goede temperatuur, droog en zelfs het zonnetje liet zich nog zien. Ik kon niet anders dan aan één stuk door alles vastleggen, het liefst nog tot aan de heerlijke bosgeur toe. Toen ik trouwens iets over die heerlijke bosgeur tegen m'n vader zei, antwoordde die dat dat de geur was van alles wat aan het verteren was in het bos. Mmm great.Dat jongetje is mijn broertje van bijna twee, het is zo'n schat. (Meestal.)

Houden jullie ook zo van het bos?

Love,
Emma

17 reacties

 1. Hele mooie foto's Emma! Ik houd ook van het bos, dat geritsel onder je voeten van de bladeren is zo fijn en rustgevend! En wat een schattig broertje heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's zeg! En zo'n schattig broertje hoho, echt een mini-model :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's. Ik houd ook zo van het bos. Zo rustgevend en mooi :)
  En jouw broertje is echt te cute!

  Liefs, Josie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, emma... WAUW, je foto's zijn echt prachtig! Met 't mooie herfstlicht en al die blaatjes, wauw! Het bos is zo fijn! Het liefst zou ik elk weekend een wandelingetje maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah super mooie foto's! Ik hou zó van al die plaatjes op blogs van de herfst! Je broertje is trouwens echt een van de schattigste jongetjes die ik ooit heb gezien, aw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je een zakdoekje voor me? Want ik zit echt voor deze foto's te kwijlen. Hmm, niet zo heel lekker misschien maar oh well. Ik bedoel eigenlijk gewoon dat je foto's mega mooi zijn geworden. Liefde voor het bos en de natuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wau-wie, wat een prachtige foto's! Ik ben je foto's in ieder geval niet zat, van mij mag iedereen de herfst wel zo'n drieduizend keer vastleggen. Luv it. Ik kwam er dus achter dat jij altijd mijn blog leest en reageert en altijd heel veel lieve complimentjes geeft, en dat ik jou potverdorie nog niet eens op Bloglovin' volg. Dat kan echt niet en ik schaam me DIEP. Ik ga het NU meteen even regelen! Fijne avond verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohwauw, wat een prachtige foto's! Ik krijg helemaal zin om naar het bos te gaan en lekker rond te stampen, haha. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw zeg, wat een prachtige foto's! Het bos is sowieso een super plek om mooie foto's te maken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aww ik wilde al vragen, wie is die schat? haha super leuk zo'n broertje! Ik ben vandaag ook in het bos geweest en heb super veel foto's gemaakt. Komt binnenkort op mn blog ook;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig broertje heb je! (: En woow, je foto's, ze zijn echt perfect en ik krijg er echt zin van om het bos in te rennen en ook kiekjes te nemen. (Nog een keer, haha.) Ze hebben ook weer wat golden hour effectjes, luv it!

  BeantwoordenVerwijderen