Weekend vibes

26.9.15


Een avond waarop je niets hoeft. Je kunt wegzakken in een stoel in je comfortabelste outfit met een tijdschrift of een boek - een kop dampende koffie naast je. Dat zijn de weekend vibes.


In deze post wat Pinterest inpiratie, waar op het bord 'me time' al heel wat fijne plaatjes staan. Misschien zit je nu in een dipje of ben je een beetje verdrietig, met dit blogje wil ik je gewoon een fijn, cosy gevoel geven. Nestel je op je favoriete plekje en laat je verbeelding de vrije loop.

ME TIME

Nu kan ik het niet laten om ook wat te delen van het bord 'Capure it' waar allemaal prachtige fotografie op te vinden is. Ik vind het zo interessant hoe bijvoorbeeld emoties vastgelegd kunnen worden!

CAPTURE ITFijne plaatjes allemaal hè? Ik vind het in ieder geval zo mooi en inspirerend. Nu heb ik gelijk zin om mijn camera te pakken, jammer dat ik de hele middag moet werken...

Heb je die relaxte weekend vibes al te pakken?

Love,
Emma

15 reacties

 1. Wauw, zulke mooie plaatjes! Ze passen ook zo leuk bij elkaar. "me time" is echt een tof idee, en al die foto's zijn zooo mooi.... Capture it zijn ook van die perfect-bij-elkaar-passende-plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op een wonderbaarlijke wijze passen ze inderdaad perfect bij elkaar! :D

   Verwijderen
 2. Ik krijg hier bakken inspiratie van, dankje Emma! En voor jou lijkt het misschien niet leuk dat je nu moet werken. Maar hey, jij hebt wat geld bij elkaar en dan kan je daar over een paar dagen super toffe dingen mee kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wauw wauw, wat heb ik een liefde voor deze plaatjes! Zo mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yessss laf it! Volg je al super lang op Instagram en vind je foto's altijd zo mooi, dom dat ik serieus nu je blog pas vind! Kan liggen aan het feit dat ik me een beetje op andere dingen heb gestort en niet echt bezig was met bloggen, maaaar oke. Ik heb je gevonden haha, yay!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom haha, ik snap dat je meer opging in dat prachtige schilderij dan in bloggen! ;) X

   Verwijderen
 5. Wat een heerlijk artikel, ik hou van weekend. Inderdaad lekker me-time inlassen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh heerlijk dit! Me Time is heerlijk, maar Capture It is gewoon prachtig. Helaas ben ik ook hartstikke druk, :( maar gelukkig wel over twee weken heeerlijk vakantie. Leuk artikel Emma! Liefs,
  Didem

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah, ik ga deze borden even volgen. Er hangt zo'n heerlijke sfeer op de foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt heel leuk om naar te kijken! Capture it is super, zoveel speciaals!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke plaatjes dit allemaal! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen