Outfit | Flannels & darkness

19.9.15Het werd al bijna donker, de ISO moest steeds hoger (hoi ruis), maar toch moesten er nog wat foto's worden gemaakt. Jammer, net golden hour gemist. Nu zijn de foto's wel extra herfstachtig! En als we over herfst spreken, je weet niet half hoe blij ik ben met deze blouse. Het geeft net wat extra's aan je outfit en hij zit zo lekker!


De schoenen heb ik enorm veel gedragen deze lente en zomer. Maar nu zijn ze na een flinke regenbui toch echt op en inmiddels draag ik Dr. Martens. Yay!
Zoals je ziet kan ik een visgraat vlechtje maken bij mezelf, ik vind 'm best schattig. Net wat anders dan een normale vlecht.

Top: New Look
Flannel: H&M
Ketting: Ebay
Rok: H&M
Schoenen: C&A

Zijn jullie ook zo gek op flannels?

Love,
Emma

23 reacties

 1. Oh! Ik ben er ook heel erg gek op! En de mijne is veeel te klein, dus moet ik er misschien een nieuwe in huis halen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je outfit is echt tof! Ik ben ook dol op flannels! En ja, je foto's zijn inderdaad lekker herfstachtig. Leuk! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauwww, echt mooie foto's, Em! Je haar zit ook zo leuk! Ik kan me voorstellen dat je superhappy bent met die blouse, hij is ook zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flannels zijn zó fijn! Ik heb er inmiddels 3 (oeps), waarvan een donkerblauwe die super oversized is, en zo lekker warm. Is toch net weer iets anders dan een trui :)
  Je t-shirt vind ik ook super leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zie je er weer leuk uit, de blouse is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke herfstige outfit! Vind je blouse erg leuk :) En mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je ziet er leuk uit! Je haar zit ook heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh leuke outfit! Ik heb ook 1 flannel, en ik leef echt in dat ding als het even kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke blog Emma! Leuk om die artikelen ook een keer te lezen :)
  Die outfit is echt duidelijk 'Emma' :) en je een visgraatvlecht staat ook megaleuk; moet je een keer naar school doen xD
  Xx Jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, supermooie foto's hoor, zelfs zo laat op de avond! En toffe outfit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke herfst foto's! De outfit staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah super leuk zo. En ook lekker fijn zo herfsterig, prachtige foto's Em! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhhhh waaaaaauw! Wat een super leuke outfit heb je! En ja hoor, ik ben dol op flannels.. alleen heb ik er geen in m'n kast hangen. Ik vind nooit de perfecte die me echt leuk staat.. Maar deze staat jou echt SUPER leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauwie, zo'n mooi outfitje en liefde voor je kapsel. Ik wil nog graag zo'n blouse.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook gek op zo'n blouse. Gisteren heb ik nog outfitfoto's gemaakt met die van mij. Komt deze week nog online;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je ziet er stralend uit! Mooi :-) Leuke outfit ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke outfit! Ik hou van zulke shirtjes (en flannels).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo mooi!! Staat je echt heel goed! Wanneer ik een (vissegraat)vlecht bij mezelf maak gaan mensen zich denk ik afvragen wat ik voor rare knot op m'n hoofd heb, dus dat laat ik nog maar even aan iemand anders over. Verder draag ik zelf echt bijna nooit rokjes (stom!) omdat ik bij elke beweging wel een ladder in m'n panty maak. En ik kan niet als een vent op de bank gaan zitten, belangrijk detail. Maar het staat jou echt leuk, en complimenten voor de mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Toffe outfit! Ik vind je foto's ook mooi gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw Emma, super mooie foto's! Ik vind je blouse echt leuk, ik moet ook flannes gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah wat een geweldig super leuke blog heb jij. K ben nu lekker alles aan het lezen en ik word echt helemaal verlieft op alle mooie foto's. En wat een leuke stijlen komen hier langs. Ik geloof dat ik een nieuwe favo blog heb. ❤ X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh dit is inderdaad al lang geleden haha. Maar superlief, dankjewel!<3

   Verwijderen