Haul | Autumn ready

9.9.15

Ik ben verkouden. En dat kan niets anders betekenen dan een wisseling van de seizoenen: het wordt weer herfst, of je het nu wilt of niet. Enig voordeel is dat de leuke, warme kleding die weer uit de kast kan worden gehaald. Dus ik heb een heerlijke jas aangeschaft bij een winkel met nog veel meer jassen en dameskleding: Sans-online. Deze en nog wat andere herfstproof items laat ik nu aan jullie zien!


Mooi is 'ie hè? Het is een grijs gemêleerde jas, het model is recht en gewoon helemaal mijn stijl. Ik dacht eerst dat het niet zo'n warme jas zou zijn, maar dat valt me helemaal mee! Hij is warm genoeg om deze koukleum op temperatuur te houden.Toen ik deze top bij Zara zag was ik op slag verliefd. Het printje, het leren zakje en toen hij binnenkwam het materiaal: perfect. Maar hoe moest ik 'm combineren? Een leren kokerrok zou toch wel heel leuk zijn...


Tadaa! Nog geen week later had ik 'm gevonden. Bij CoolCat. Ik vind 'm echt heel mooi en natuurlijk komt hier nog een outfitpost mee online.

In Haarlem was ik naar de H&M geweest waar ik dit truitje tegenkwam. Zwart en wit is altijd een goed idee, dus die ging mee! Heerlijk voor de koudere dagen. Maar oh.. ik realiseer me nu dat ik vergeten ben mijn flannel op de foto te zetten. Oopsy daisy. Oké oké, komt zo snel mogelijk een outfit mee online, beloofd! (Wanneer kun je foto's maken, zusje? :'))Met dit rokje ben ik zo blij! Ik had 'm al een tijdje geleden gekocht bij H&M (toen was 'ie in de sale, nu niet meer hehe) en heb 'm dus al een paar keer aangehad. Hij is zo lekker zacht, zo'n mooi kleurtje en die knopen voorop maken het helemaal af.

En als laatste nog deze heerlijke zachte sjaal van Zara (obviously) die multifunctioneel is door z'n kleur: het is de achtergrond van de items hierboven! ;)

Er zijn nog wel een aantal items die op mijn wishlist staan, maar ik ben al aardig op weg!

Welk item vind je het leukst?

Love,
Emma

28 reacties

 1. Wauw, wat een prachtige items! Dat rokje is zo leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriet is zonder twijfel de jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat een ontzettend leuke items! Ik vind je jas ontzettend mooi, maar ik denk dat ik het rokje het leukst vind. Ik heb trouwens die trui van de H&M ook, alleen dan in een andere kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk! Haha, handig zo'n multifunctionele sjaal :) En wauw, zo'n leuke jas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ene grijze trui is zo leuk! En je rokje ook! Eigenlijk vind ik alles wel leuk hihi :). Zo'n trui heb ik ook, die er een beetje ook lijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die trui van H&M is zooooo leuk! En dat rokje ook! Erg slim ook om alle items eentje te ordenen op een setje, ik zie het zo voor me hoe leuk ze matchen met elkaar. Ik hou van je stijltje! En hey, de herfst is toch best leuk? (: (Behalve dat verkouden zijn dan..)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het eenmaal herfst is vind ik het wel weer leuk, maar ik mis de zomer nog wel een beetje hoor! Dankjewel Britt! X

   Verwijderen
 7. Die jas is echt onwijs tof, net zoals dat zwarte rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige jas en de sjaal lijkt me ook superfijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice! Ik krijg helemaal zin in de herfst :) Al mag het nog wel ietsje warmer worden..... Ik vind het H&M truitje en de jas het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw! Echt alles is echt heel erg leuk, krijg echt zin om te winkelen. vooral die jas geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij hebben volgens mij ook echt heel erg dezelfde stijl. Super dingen die ik ook wel wil in m'n kledingkast, haha. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jouw t-shirt van de Zara is zo mooi! Je gaat er zeker veel complimenten over krijgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die H&M trui spotte ik laatst ook en ik sta op het punt om hem te halen, maar student, dus skeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuke aankopen, ik houd van dat soort rokjes! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke dingen! Dat rokje met de knopen vind ik zo leuk, ben benieuwd naar een outfit daarmee en die jas is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, die top van Zara is echt heel leuk, ik ben benieuwd hoe hij staat in combinatie met die leren rok! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een toffe items! Je jas is heel gaaf en het truitje is ook zó leuk! Dat leren zakje is fantastisch. En je bruine rok is ook heel tof!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuke aankopen, vooral je camelkleurige rokje en de zwarte rok!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn favorieten zijn toch wel de jas en de trui met wit en zwart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke items! Vooral de jas lijkt me heerlijk warm.

  BeantwoordenVerwijderen