De Docs van m'n dromen

2.9.15

Ein-de-lijk. Ik heb mij felbegeerde Dr. Martens in de juiste maat. Ze waren nog in de sale ook. De glanzende, zwarte schoenen stonden al heel lang op mijn verlanglijstje en toen ik ze dan eindelijk in mijn handen hield was ik dolgelukkig.


Iemand die iets minder gelukkig is, is mijn moeder. Het is dan ook niet iedereens cup of tea, maar ik vind ze gewoon heel mooi. Ze voegen net een stoer tintje toe aan een outfit en dat vind ik wel leuk. De laatste tijd twijfelde ik wel een beetje aan het model, want de lage Dr. Martens of juist de Chelsea boots zijn ook wel heel leuk. Toch ben ik voor deze gegaan en ik heb er geen spijt van. Hier hoop ik de lange, koude winter mee te trotseren.   
Wat vind jij ervan? En hoe zou ik m'n moeder kunnen overtuigen? ;)


Love,
Emma

22 reacties

 1. Ze zijn zo leuk Em! Ik ben heel benieuwd hoe jij ze gaat combineren :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zo mooi!! Misschien als je ze op een hele mooie manier draagt, dat je moeder wel overtuigt is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ze zijn LEUK!! Zelf heb ik een paar neppe in het bordeaux. Ik draag ze met veel liefde en ik had veel geluk dat mijn moeder ze wel leuk vond (ik kreeg ze namelijk). Misschien kun je een paar outfits aantrekken en een catwalk move doen? haha, ik heb geen idee meid. Maar naarmate je ze meer draagt, zal ze er wel aan wennen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik ga ze gewoon leuk combineren en je moet er inderdaad ook wel aan wennen! ;) Liefs!

   Verwijderen
 4. Ooh, wat zijn ze leuk! Ik ben benieuwd met welke outfit je deze schoenen gaat combineren! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat gaaf joh! Ik hou zelf wel van Docs, zeker dit model! Zwart is toch wel een perfect kleurtje, ook al moet ik zeggen dat ik de bordeauxrode versie ook heel gaaf vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf! Ik heb ze ook! Maar dan in het matt, ik vind ze echt heel erg fijn. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat zijn ze mooi! Ik zie ze de laatste tijd veel vaker. Probeer je moeder maar goed te overtuigen want hier is iemand stiekem een beetje jaloers aan het worden haha :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ZO TOF!! Dat zijn ook wel de docs van mijn dromen...... Toch heb ik dan het idee dat ze voor mij iets te stoer zijn ofzo, maatja, als ik ze leuk vind, waarom niet? De glanzende variant is ook zeker weten mijn favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De glanzende variant is inderdaad iets 'chiquer' nog ofzo! En het is voor mij ook wel een beetje uit m'n comfort zone hoor, maar dat mag af en toe wel eens ;)

   Verwijderen
 9. Wauw supergaaf!! Bij mij kriebelt het nu echt om nieuwe docs te kopen maar ik twijfel zo erg haha. (En eigenlijk heb ik ook geen geld oeps) Ik ben benieuwd naar hoe je ze gaat combineren!
  ♡ Minke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah wat leuk dat je ze eindelijk hebt! Dr. Martens zijn zo fijn en mooi, ik heb zelf de lage en ze lopen alleen al zo fijn! Veeel plezier ermee haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het blijft een wat apartere schoen, maar ik vind ze toch super stoer. Je kunt ze zo leuk combineren. Ja, ik vind ze gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh stoer, ben benieuwd naar je combi's! Ik heb ook heel lang getwijfeld of ik ze zou kopen, toch maar niet gedaan, ik heb al zoveel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, die zijn echt heel erg gaaf!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zijn mooi zeg! Mijn dochter heeft ook Doc Martens: rode, roze, gele, witte en zwarte. Zij koopt ze altijd op marktplaats.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh wat zijn ze leuk! Zelf heb ik ze ook, in het matte zwart. Bij mij waren ze gelukkig ook lekker afgeprijsd, want anders zou ik ze nooit kunnen betalen ;-) Oh, en wat je moeder betreft, de voordelen van Docs zijn oa: ze gaan héél lang mee, lopen erg comfortabel, zijn van goed leer/goede kwaliteit plus niet iedereen heeft ze dus het is ook niet zo dat je het alleen zou kopen omdat 'iedereen het heeft'.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn niet van echt leer, maar ze zijn wel waterdicht wat heel handig is omdat ik een eind moet fietsen naar school. Leuk dat je ze ook hebt! X

   Verwijderen
 16. Ze zijn echt heel leuk en stoer! Komt er nog een outfit van online? Ben wel benieuwd hoe jij het zou combineren! Hmm lastig ouders overtuigen, misschien door wat inspiratie te laten zien met dr Martens? Zodat ze ziet dat ze echt mooi zijn? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahh wat zijn ze tofff! Ik hou ervan, haha :D Mijn moeder wilde vroeger juist altijd dat ik dit soort schoenen kocht, ze vond ze helemaal fantastisch. Ik vond ze toen alleen nog niet zo leuk: nu vind ik ze wel heel tof, haha, stom dat ik toen niet naar mijn moeder luisterde! En als je ze vaak draagt en gewoon tof combineert, zal ze er vast wel aan wennen, haha ;). En wat een gelukje trouwens, dat je ze in de sale hebt gekocht!! :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen