Mijn favoriete (online) shops + korting!

26.8.15

Welke emoji doe ik hier (onbewust) na? ;)
De vraag of ik liever online of offline shop vind ik een lastige. Allebei heeft het zo z'n voordelen, maar ik merk dat online toch wel erg makkelijk is, vooral omdat er bij mij in de buurt geen grote (winkel)stad zit. Daarom zet ik vandaag mijn favoriete online shops op een rijtje, en voor een paar heb ik zelfs korting kunnen strikken via e-Kortingscode.nl.


1. H&M

De eerste is érg obvious, maar het is mijn favoriete winkel. Niet te duur, prima kwaliteit en gewoon heel leuk. En online is alles zo lekker overzichtelijk, je kunt bijvoorbeeld gelijk sorteren op Divided, want dat zijn toch wel de leukste items...

2. ASOS

Asos heb ik eigenlijk nog helemaal niet zo lang geleden ontdekt, maar wát hebben ze leuke items. Enig nadeel vind ik dat het meeste iets aan de prijzige kant is. Maar daar hebben we wat voor:  Asos kortingen en kortingscodes! En niet alleen nu tijdens de sale, maar e-Kortingscode.nl heeft nog veel vaker kortingscodes voor Asos. Superhandig toch, al die kortingen van winkels die je leuk vindt?

3. ZARA

Vaak als ik door de Zara site scroll, kom ik echt de apartste kleding tegen. Zara heeft echt hun eigen leuke stijltje, en meestal kom ik toch wat pareltjes tegen tussen alle kleding waar ik nóóit in zou lopen...

4. FOREVER21

Ik kom dus nooit in Amsterdam dus ook nooit in de Forever21. Gelukkig is er een online shop waardoor ik toch de leuke items die er zijn kan kopen. Er is zooo veel keus!

5. ZALANDO

Zalando is een begrip dus wat dat betreft hoef ik niets meer uit te leggen. Maar het is zo handig, al die merken bij elkaar! Vaak wanneer ik op zoek ben naar een bepaald kledingstuk kom ik bij Zalando terecht, omdat je daar zo handig kunt filteren. Klik hier voor de Zalando kortingscode, goed voor 12% korting!

6. NEW LOOK

Sinds een jaar ofzo ben ik dol op New Look. Hun nieuwe collectie is echt geweldig, ik heb het gevoel dat ze steeds leukere kleding gaan verkopen!

7. PULL AND BEAR

Ondanks dat ik hier nog nooit iets heb gekocht (ik heb wel een blouse in mijn winkelmandje zitten maar ik heb nooit zin om verzendkosten te betalen haha) vind ik dat ze onwijs leuke items hebben. En die schoenen.. liefde!

Trouwens, ik sta niet aansprakelijk voor het blut zijn van je bankrekening...

Waar shop jij het liefst online? Of toch liever offline?

Love,
Emma

Dit is een gesponsord artikel.

15 reacties

 1. Jaaa, dat zijn echt hele fijne online shops ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij shoppen meestal offline, mama vertrouwt die winkels via het internet toch niet zo goed. Ze wil bij elke webshop pas achteraf betalen maar ja..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste (grote) webshops zijn best betrouwbaar (ik heb nooit nare ervaringen gehad tenminste), maar bij Chinese webshops bestel ik ook niet zo graag inderdaad!

   Verwijderen
 3. Veel van deze webshops zijn ook mijn favorieten! Ik shop afwisselend online en offline eigenlijk. Maar ik snap dat als je niet dicht bij een stad woont dat online shoppen veel handiger is! En kortingscodes als je online shopt is ook altijd een voordeel vind ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik shop het liefst van al toch nog altijd offline! Soms kijk ik op voorhand toch al eens online, om te zien of het de moeite is om de nieuwe collectie van bv H&M te checken! Ik vind pashokjes nog altijd een deel van het shoppen, en bij online kan dit niet! Dus tja, voorlopig blijf ik offline!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal leuke winkels! Ik houd wel van online shoppen, hoef je tenminste niet die gruwelijke paskamers in, hihi. Asos is geweldig om op rond te kijken, maar er is zó veel dat het me nog nooit is gelukt om te kiezen, dus daadwerkelijk iets te kopen (is misschien maar beter ook..).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij ben ik één van de weinige meiden/vrouwen die niet van online shoppen houd.. Ik word er nogal kriebelig van omdat er ZO veel is haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je wel hoor, maar toch kunnen grote winkels (Primark!) mij ook behoorlijk kriebelig maken, online is dit toch een stuk overzichtelijker.

   Verwijderen
 7. Jaaaaaa, hele leuke winkels allemaal. Ik vind de Urban Outfitters ook heeeeeel leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat handig die link! Die kende ik nog niet, altijd handig om een korting te gebruiken :). Emma, ik vind je eerste foto echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pull and Bear is echt een geweldige winkel! Offline en online!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke winkels allemaal! Bij mij staat H&M ook op nummer één, maar Pull & Bear vind ik ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen