Outfit | Stripes 'n fringes

25.7.15Tegenover het stadhuis in Dordrecht waren prachtige plekjes om foto's te maken. Enig voordeel van het wegblijven van de zon is dat je niet zo erg op het licht hoeft te letten. Ik kijk misschien wat bedenkelijk op de foto's, maar ik had een nieuwe lens gereserveerd maar die winkel was best ver weg waardoor ik 'm helemaal op zou moeten zoeken. En in een vreemde stad ben ik daar niet zo goed in...


Gelukkig was er een MediaMarkt in de buurt die uitkomst bood want niet veel later liep ik met een grote lach op m'n gezicht de winkel uit. In mijn hand een rood plastic tasje met daarin een 50 mm lens 1.8. YAY! In de volgende post laat ik wat foto's zien. :)

Even over naar de outfit. De jurk die ik aanheb is een maxi-jurk maar bij mij is het eerder een midi-jurk. Ook leuk! En vinden jullie het tasje niet supercute? Ik was al een tijdje op zoek naar zoiets, en nu heb ik 'm eindelijk gevonden! De jurk, tas en ketting komen van de webshop Sevenbien waar ze zo veel leuke dameskleding verkopen dat ik meer moeite had met kiezen dan gewoonlijk.

Flowercrown: H&M
Jurk, tasje, ketting: Sevenbien
Sandalen: Van HarenOmdat ijs halen bij een kraampje in de vorm van een oud Volkswagenbusje zo leuk is.
 
Wow, ik zie dat sommige foto's wat blurry zijn... Ze bewerken op m'n mobiel is misschien toch niet zo'n goed idee.
 
Ben je wel eens in Dordrecht geweest?
 
Love,
Emma

Dit artikel is in samenwerking met Sevenbien.


14 reacties

 1. Ik ben zojuist verliefd geworden op je tasje. Hij is zo leuk. En de rest van je outfit is ook heel erg tof! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je jurk prachtig Emma! Je outfit staat je goed! x Rieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel erg leuk! Dat tasje is echt mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! De foto's zijn mooi geworden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit, Emma, staat je heel mooi! En een prachtige locatie ook

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moooie jurk! Met de sandaaltjes erbij staat het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dordecht is echt een mooie stad! Dat tasje is erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke outfit Emma! Ik vind je tasje erg mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! De 50mm lens is echt m'n favoriete lens ooit ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit! Ik ben vooral fan van je tasje :) Ik poste overigens vorige week een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook wat voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Answer to a question you left on my blog.
  Add featured on your labels when you are writing your blog.
  www.arti-arte.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke outfit! De 50mm 1.8 (of 1.4) lens staat al zo lang op mijn wishlist, ben benieuwd naar de foto's! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! Dat bloemenkransje staat je zo leuk!! Ik ben een paar keer in Dordrecht geweest, maar dat is alweer zo lang geleden, dat ik er weinig meer van weet, haha! Maar het ziet er wel erg leuk uit! Misschien moet ik binnenkort maar weer een tripje plannen :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen