Een frisse wind

15.7.15

Hey guys! Zoals je kunt zien heeft EmmaThings een nieuw jasje! Daar was 'ie dan ook hard aan toe. Ik heb gewoon een template geïnstalleerd en dat ging eigenlijk heel impulsief. Na een dag geploeter met html ben ik er weer achter dat ik daar toch echt niet voor in de wieg ben gelegd. Wat ik verder wil vertellen?

Nou, dat die zwarte balk bovenin een menubalk moet voorstellen maar dat hij weigert mee te werken aan de codes die ik 'm voorschrijf wat resulteert in een nog altijd zwarte balk. En dat er een soort 'profiel' met onleesbare tekst na elk artikel staat wat niet hoort en ik dus verwijderd had. Maar op de een of andere manier staat het er nog steeds... En ook al zijn er nog tig dingen die ik moet veranderen, het begin is er. Ik ben er heel blij mee.

De laatste tijd zit ik niet boordevol ideeën, zoals het zou moeten. Er moet een frisse wind door mijn blog blazen en wie weet gaat het dan beter. Ik denk ook teveel na. Niet alleen over mijn blog, over alles. Ik zou er best wel over willen schrijven, alleen het is zo lastig om het goed onder woorden te brengen en dan zie ik er toch weer van af.

Maar nu een leuker onderwerp: vakantie. Omdat ik nog niet heel veel had gepland, zit ik nu wel een beetje te zoeken wat ik moet doen. En je gelooft het of niet: ik ben gaan waterverven. En gaan kleuren. Geïnspireerd door iedereen die kunstwerkjes voortbrengt ben ik er toch weer achter gekomen dat ik niets meer dan kleutertekeningen kan fabriceren. Ook tijdens het kleuren vroeg ik me telkens af wat mijn probleem was. Het voelde niet als ultiem ontspannen zoals me beloofd werd maar ach, ik ben er een beetje te nuchter voor geloof ik.

Ik heb zin om iets leuks te ondernemen en leuke stadjes te ontdekken. Who's with me?

En.. wie is mijn html-redder-in-nood?

Love,
Emma

23 reacties

 1. Mooie nieuwe lay-out!
  Ik ben zelf ook bezig met een nieuwe lay-out. Ik weet vrij weinig van HTML, meestal probeer ik net zo lang dingen totdat hetgeen veranderd dat ik veranderd wil hebben. En soms lukt het ook helemaal niet.
  De balk bovenaan zou wel eens aangegeven kunnen zijn als 'pretop' of 'topnav'.
  Hopelijk lukt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry, ik ben helaas niet je htmlredder in nood. Ik hoop dat iemand anders wel weet hoe het moet! Ik vind je lay-out mooi! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke layout (tot nu toe :) Sorry maar ik heb echt geen verstand van htlm, dus ik ben niet je redder 0_0
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er mooi uit! Hahah, zelf ben ik meer de persoon die hulp vraagt, dus ik denk niet dat ik je kan helpen, sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had met mijn template ook een zwarte balk die niet weg wilde gaan, maar uiteindelijk heb ik gevonden wat het was. Anders moet je mij eens een mailtje sturen en de naam van het template dat je hebt gedownload doorsturen zodat ik er eens naar kan kijken (beautycreatures@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou je graag willen helpen, maar ben niet zo zeker van mezelf hahaa, ik kan echt alleen een paar basics. Maar google is je best friend als het om dit soort dingen gaat. Mooie nieuwe layout wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat een mooie lay-out! Ik ben helaas zo on-handig met html en codes en dingen dus kan je helaas niet helpen. :( Succes!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit! Waar haal je die template vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nu voor het eerst op je blog, dus ik kan niet ze niet vergelijken... maar ik wil wel zeggen dat je huidige layout er gelikt uitziet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook echt al een tijdje zin om lekker naar een stad te gaan en de toerist uit te hangen! Ik vind je nieuwe lay-out super mooi en strak uitzien! Ik hoop dat je html-engel zich snel meld!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je lay-out is echt mooi! Ik vrees dat ik je daarmee niet kan helpen... Ik bak echt niets van html-codes enzovoort... Maar ik ben er zeker van dat iemand anders je wel kan helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als je met Blogger blogt, wil ik je gerust helpen met wat html bevat! Met Wordpress weet ik helaas geen raad! Enkele weken geleden had ik ook helemaal geen inspiratie meer, maar nu ik mijn nieuwe blog ben gestart bruis ik van ideeën! Een nieuw begin of een frisse wind doet altijd wonderen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik blog inderdaad met Blogger! Jaa dat denk ik ook!

   Verwijderen
 13. Ziet er prachtig uit! In mijn eerste jaar van mijn opleiding heb ik HTML geleerd. Maar het is zo verwaterd dat ik het niet meer zo goed weet :-( Ik denk dat ik je niet kan helpen.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je nieuwe layout, hij ziet er mooi uit! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie lay-out! Ik kan je alleen niet helpen wat betreft html. Sorry :(
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind 'm echt prachtig. Zelf doe ik al mijn HTML via tutorials. Ik google het probleem met de woorden ' HTML blogger tutorial ' en meestal krijg ik dan wel wat. Zelf vind ik Helplogger onwijs handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie frisse layout! En leuk dat je zo creatief bezig bent in je vakantie :) Waterverf illustraties zie je steeds vaker! Brengt me op het idee het ook weer te gaan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geweldig je lay-out! Heel mooi. Waterverven is inderdaad leuk om te doen. Misschien ga ik daar binnenkort maar weer eens mee beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen